Oct
21

Ekokivaa!

by Sofia   -   in DIY projects  Good things for kids  Shopping

Sain tovi sitten yhteydenoton uudesta kotimaisesta perheyrityksestä Ekokiva nettikaupasta. Heillä on laaja valikoima ekologisia leluja ja muita lasten tuotteita. Sain mahdollisuuden tilata meille sieltä jotain, mutta koska en oikein osannut päättää mitä se olisi ( valikoima oli todella laaja ja hyvä) pyysin heitä kasaamaan minulle heidän mielestään neljä- ja kuusivuotiaalle sopivan askartelutarvikepaketin. Meillä askartelu- ja taiteilutarvikkeita kuluu nimittäin paljon ja mikä sen parempi kuin jos ne ovat toimivuuden lisäksi luonnonmukaisia ja turvallisia lasten käyttää. He lähettivät meille paketin taikatusseja, ekologista liimaa, liidut joilla voi piirtää kankaaseen ja vesivärit joilla voi mm. maalata kananmunia ( me säästämme nämä pääsiäiseksi).

DSC_0367

DSC_0366

DSC_0364

DSC_0365

DSC_0362

Taikatusseja meillä on ollut aiemminkin ja niillä on aivan erityisen kiva värittää värityskirjojen kuvia. Yhdestä tussista saa kahta väriä käyttämällä ns. taikatussia ensiksi piirretyn värin päällä. Taikatussit ovat näppärät myös reissussa koska yhdessä paketissa on useampi väri, mutta puolet vähemmän kyniä.

DSC_0378

DSC_0370

DSC_0372

Kangasliidut olivat tuotteista meidän suosikkimme. Niillä voi siis piirtää kankaaseen ja kun värin silittää kiinni ja pesee sitten muutaman päivän päästä saa piirroksen kiinnitettyä pysyvästi. Olen säästänyt meille erilaisia kankaisia kasseja ja pussukoita joita saa useista lastenvaateliikkeistä kaupan päälle. Näitä käytetään meillä esimerkiksi lasten piirrosten kuljetukseen eskarin ja kodin välillä tai alusvaattepussukoina matkustaessa. Ajattelin, että tytöt voisivat värittää ja kuvittaa omat “taidepussukkansa”. ( Kuvissa näkyvän tein nopsaan vain esimerkiksi tätä varten.)

DSC_0385

DSC_0382

DSC_0383

Ekokivassa on askartelujuttujen lisäksi toki paljon muutakin, kuten leluja ja lasten ruokailuun ja ihonhoitoon liittyviä tuotteita ( sekä mm. ekologisia kodin puhdistusaineita). Valikoima oli mielestäni todella hyvän oloinen! Voit lukea lisää Ekokivan periaatteista täältä.

Lattemamma

Tämä blogimerkintä on tehty yhteistyössä Ekokiva netikaupan kanssa. Kirjoitan blogissani vain tuotteista joista oikeasti itse pidän.

0 COMMENTS
|
8,137 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message