Nov
5

Happy Fathers Day!

by Sofia   -   in DIY projects

Oletko jo ehtinyt tehdä kaikki isänpäivä askartelut valmiiksi? Jos kaipaat viime hetken vinkkejä niin tässä olisi muutama hyvä linkki…

43cc3b857f9ae2ff34ad673118582969

Omasta mielestäni ihanimpia muistoja on lukea mitä lapset ovat minusta sanoneet missäkin iässä. Voit printata valmiin pohjan isää varten täytettäväksi ( tosin englanniksi) täältä tai tehdä ihan oman version.

mld103351_0608_cube_vert

Muistilappuja isin työpöytää piristämään. Ohjeet löydät täältä.

c911670a53cf20ecbcb67dfc64dbc56b

Kuponkeja voi printata täältä.

8cd06ed53bfce5b584d4de29193520fd

Ilmaisia printattavia isänpäivää varten löytyy täältä.

 Have a great weekend a bit in advance! In Finland we are celebrating fathers day so I have included some ideas for cards and presents above.

Ihanaa viikonloppua jo näin hieman etukäteen ja hyvää isänpäivää!

Lattemamma

p.s. Don´t forget the best ( and easiest) one bowl chocolate cake! The photos are horrendously lit but the recipe is fool proof! I might have to remake it and write the recipe in english this time ( with better pictures!).

6 COMMENTS
|
5,244 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ Happy Fathers Day! „
Täti Ruskea, on November 5, 2015

Meidän pikkupojat toivat “salaiset lahjat” kotiin eskarista ja kerhosta. Miten tärkeää se aina onkaan antaa omatekoinen lahja isälle 🙂 Tänä vuonna varsinaisen lahjan ostaminenkin oli helppoa. Meidän iskä tarvitsi uuden huivin ja kunnon lämpimät hanskat. Ne odottavatkin jo paketissa. Oman isäni lahja sen sijaan on vielä täysin hoitamatta :/ Kiitos tuosta kakkuvinkistä! Juuri tänään nimittäin pohdin, mikä olisi hyvä kakku sunnuntaiksi. Tuo on kiva, kun pojat voivat tehdä sen itse ja valmistuu nopeasti. Oletko koskaan kokeillut tehdä tuota gluteenittomana?

Sofia, on November 9, 2015

Täti Ruskea, meillä oli myös salakortteja mun sukkalaatikossa! 😀

Tuplamamma, on November 5, 2015

Me suuntaamme useamman sukupolven voimin isänpäiväbrunssille. Ja lapset saivat juhlan kunniaksi uudet vaatekerrat – tein ihania löytöjä Daisy & Donin Pop-up Shopin second handista… Itselleni löysin sieltä Donaldsonin astioita. Happy, happy, happy:-)

Sofia, on November 9, 2015

Tuplamamma, mä en itse päässyt kun olin kipee ja sit töissä kauhee kiire, mutta lähetin äidin sinne. Olit tainnu just ostaa kaikki aarteet ;)!

HeidiKoo, on November 5, 2015

Kiitos taas ihanasta inspiraatiosta Sohvi (hih 😉 Täti Ruskealle: Brownie-kakku on ihan mahtavan makuinen myös gluteenittomana, mantelijauhoista tehtynä. Silloin jauhojen määrää voi hieman vähentää, ettei tule liian jöötiä. Maistuu meillä koko perheelle 🙂

Sofia, on November 9, 2015

Kiitos vinkistä HeidiKoo, mäkin kokeilen joskus!

Leave a comment
name
email
url
message