Good things for kids

Nailmatic

Kävin taannoin Ombrellinossa ostelemassa tyttöjen serkuille lahjoja ja sain sieltä mukaani kokeiltavaksi uusia Nailmatic Kids kynsilakkoja tytöille. Ne ovat myrkyttömiä ( eivät sisällä formaldehydiä, tolueeniä eivätkä liuottimia)  ja ne saa pestyä kuumalla saippuavedellä pois. Näillä tytöt lakkasivat ihan itse kyntensä. Tavallista lakkaa en uskaltaisi antaa, ettei pullo kaatuisi tai lakkaa joutuisi muuten vaan pinnoille josta se on vaikea saada irrotettua. Tämän kanssa on hyvä harjoitella! Onko teillä jo kokeiltu näitä?

nmk_vernis_individuel_cookie

nmk_vernis_individuel_bella

nmk_vernis_individuel_polly_3

Me saimme kolmen lakan pakkauksen joissa oli yllä näkyvät sävyt Cookie, Bella ja Polly, mutta myös muita värejä kuten turkoosia ja keltaista on saatavilla. Oma suosikkini sävyistä oli itseasiassa tuo ylin eli Cookie. Se on lapsen kynnessä tosi suloisen vaaleanpunainen! Nämä lakat olisivat kivoja pikkupaketteja joulusukkiin, nimipäiville tai kaverisynttäreille.

Lattemamma

p.s. Meillä alettiin heti värittää tuota laatikkoa jossa lakat tulivat. Kiva paketointi-idea!

6 Comments

  • Niina

    Meillä tykätään näistä myös! Tilasin alkuvuodesta Smallablesta turkoosia lakkaa Frozen-faneille ja vaikka lakkaa on käytetty lähes viikottain, niin se on kestänyt näin pitkään. Nyt katselin noita pinkkejä lakkoja pikkujoululahjoiksi. Mutta hyvä tietää että näitä saa myös Ombrellinosta, voitaisiinkin tehdä tyttöjen kanssa retki sinne joku päivä. Mukavaa viikkoa! 🙂

  • Katja

    No tätä on odotettu, että Suomestakin saisi lasten kynsilakkoja. Tähän asti olen ostanut Lontoosta little BU kynsilakkaa. Kolme eri väriä löytyy, joka reissulta ostettu yksi. Itse olen tykännyt käyttää Kure Bazaarin kynsilakkaa, jotka ovat myrkyttömämpiä kuin normilakat ja ilokseni huomasin Stockmannin myyvän niitä nukyään. Ombrellinossa käyminen on “työlistalla” parin viikon päästä, täytyypä tsekata nuo kynsilakat samalla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.