Nov
16

Tunnelmalliset joulumyyjäiset

by Sofia   -   in Interior design  Shopping

Ihan kohta on taas käsillä äitini ja hänen ystäviensä tunnelmalliset joulumyyjäiset. Eli nyt perjantaista maanantaihin Katajanokalla on ihania kransseja ja muita kuivakukkajuttuja, kynttilänjalkoja & kattokruunuja, kauniita maalattuja sementtiuurnia, nukensänkyjä ja aivan ihania tyttöjen käsilaukkuja, rusetteja, myssyjä yms. tarjolla.

DSC_0006

DSC_0003

Meillä palaa jo tuikut ja kynttilät joka aamu ja ilta. Tykästyin näihin huurteisen näköisiin lasisiin tuikkukuppeihin. Ajattelin hankkia tähän kaveriksi vielä muutaman vähän isomman vaaleanpunaisen lasin ( jollaiset näin jossain instagram kuvassa).

DSC_0001

DSC_0998

DSC_0836

Olen ihan rakastunut näihin käsinmaalattuihin uurniin.

DSC_0837

DSC_0875

Nukensänkyjä ja petivaatteita on eri kokoisia ja värisiä. Nämä pellavaiset ovat todella ihanat!

DSC_0874

DSC_0865

DSC_0923

Super pehmoinen lasten myssy ja kauluri. Aivan ihanat livenä!

DSC_0910

DSC_0928

Meidän joulupöytäämme tai ikkunalautaa koristaa aika varmasti tänä vuonna kauniit uurnat joihin teetän kukka-asetelmat. Aivan ihanat huurteiset tuikkukupit olen jo ottanut käyttöön ja tytöt saivat suloiset pikkukukalliset käsilaukut ( niistä kuvia huomenna) joihin he tietenkin ihastuivat täysin. Itse en pääse myyjäisiin tänä vuonna joten olen jo tehnyt omat ostokseni etukäteen. Mutta jos vaan pääset paikalle niin suosittelen lämpimästi käymään! Myyjäisissä on muuten muitakin sävyjä tarjolla kuin nämä tähän valikoituneet vaalean harmaat, valkoiset ja vaaleanpunaiset jotka tällä hetkellä viehättävät omaa silmääni…

Tunnelmallista viikon alkua,

Lattemamma

Tunnelmalliset joulumyyjäiset

Satamakatu 5 ( Katajanokka)

aukioloajat

pe 20.11 ja ma 23.11 klo 11-19.00

la & su 21. & 22 klo.10-16.00

 

p.s. Jos sinulla on tuotteista kysyttävää voit olla suoraan leideihin yhteydessä osoitteessa pmdemail(at)gmail.fi

 

 

2 COMMENTS
|
10,028 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Tunnelmalliset joulumyyjäiset „
Katja, on November 16, 2015

Täytyypä mennä ostoksille. Viime vuoden myyjäisistä ostin nukensängyn vaaleanpunaisilla petivaatteilla ja kovasti on ollut käytössä, siihen mahtuu hyvin pikku Corollet sekä Barbiet nukkumaan. Myös Libertykankainen rusettihiuspanta sekä irtokaulus ovat olleet hyvässä käytössä. Satamakatu 5:n liiketilassa on aina kivoja myyntejä, olen jäänyt koukkuun, aina ohikulkiessa täytyy piipahtaa. Gaugarshopin löysin myös sitä kautta. Samalla voi käydä viereisessä aivan ihanassa italialaisessa Signora Delizia kahvilassa, josta myös on tullut suosikkini.

Sofia, on November 26, 2015

Katja, siellä on usein ihania pop uppeja ja tosiaan Signorasta lähtee aina jotain aarteita mukaan keittiöön myös mulla!

Leave a comment
name
email
url
message