Nov
17

Little bags for little ladies

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

My mom and her friends have their yearly christmas fair this weekend. They always have the most gorgeous things and I end up wanting pretty much everything. I shared a few of my favourites yesterday but these are the girls favourites! And maybe mine too. So lovely! My mom´s friend hand sows these little handbags and plenty of other pretty things too. Our girls are little ladies, they love everything girly and handbags are no exception. We are huge fans of Liberty prints. I think little floral fabrics are just so pretty on little girls.  The girls wanted to pack their tiny toys in these for toy day in pre-school ( they always bring their own toys on Mondays) and they wore them to a charity fair on Sunday to hold their little wallets. They had saved some money and bought little things for themselves to help kids less fortunate. Bubble Gum found a cute plush toy bunny she named Raisin ( Rusina). It looked very much pre-loved which always makes something that more special ( and means mummy runs it through the plush animal spa a.k.a washing machine before it ends up as a sleeping buddy).

DSC_0940

DSC_0938

DSC_0949

DSC_0946

DSC_0955

DSC_0959

Stuffing all her Sylvania babies in the bag!

DSC_0961

DSC_0969

DSC_0981

DSC_0989

DSC_0978

DSC_0962

I wonder if this would look corny in my arm? I was watching the movie The Holiday with my friend on Saturday night. I love how in the movie Winslet´s character Iris gets a flower corsage and she says ” I like corny. I´m looking for corny in my life!”.  I think every now and then we should all add a bit of corny in our lives ( this does not mean I´m going to start stealing the girls handbags).

Have a sweet day!

Lattemamma

p.s. I know that when awful things happen in the world some may wonder if bloggers like me don´t really care as I don´t write about such things. I intentionally leave such subjects out of the blog but please do not think that I don´t care, that in real life I don´t worry and wonder about the world, that I don´t participate in charity or that for instance I don´t wear a pink ribbon on my lapel in October. I do, like we all do. But I want there to be a place for you and for me where we can take a breather from all that. It´s right here. I hope you don´t mind.

13 COMMENTS
|
6,917 VIEWS
|
Partager sur Facebook
13 comments on “ Little bags for little ladies „
Karkki, on November 17, 2015

Olen rakastunut noihin pieniin käsilaukkuihin. Ne ovat kerrassaan aivan ihanat <3. Melkein voisin harkita käyttäväni tuota suvun kesäjuhlassa maalla. Eikös se kukkaprinttisenä sopisi kesäjuhliin kuin nenä päähän?

Itse en ole kertaakaan ajatellut, että sinä et välittäisi siitä mitä ympäröivässä maailmassa tapahtuu. En tunne sinua mutta vaikutat tekstiesi pohjalta hyvinkin sympaattiselta ja empaattiselta ihmiseltä, joka välittää ihmisistä ja siitä mitä ympärillä tapahtuu. Minusta on ollut ihanaa ja helpottavaa tulla tähän blogiin viime päivien aikana vetämään henkeä ja keräämään uskoa siihen, että maailmassa on myös paljon hyvää ja kaunista kaiken kamaluuden keskellä. Kiitos siitä sinulle Sofia <3

//Karkki

Sofia, on November 26, 2015

Karkki, kiitos kun jätät aina niin ihania kommentteja! <3

Veera, on November 17, 2015

Aivan ihanat lahjaideat pikkutytöille! Näitä käyn ostamassa Katajanokalta 🙂

Sofia, on November 26, 2015

Veera, toivottavasti kerkesit paikalle <3

MadameC, on November 17, 2015

Kiitos Sofia ihanasta blogista, tänne on helpottavaa tulla lukemaan kun tietää että hetken saa unohtaa kaiken kauheauden maailmassa ja sukeltaa ihanien kauniiden asioiden pariin ja pikkutyttöjen maagiseen maailmaan, jossa oma juuri 4 v täyttänytkin elää <3

Sofia, on November 26, 2015

Kiitos Madame C <3

Bubble bath time, on November 17, 2015

Onpa suloisia laukkuja!

Sofia, on November 26, 2015

Bubble Bath Time ne on niin kivat käytössä!

Johanna, on November 17, 2015

Kiitos kun et kirjoita ikävistä tapahtumista. Niitä on viime aikoina ollut niin paljon, että koen tarvitsevani välillä pakopaikan. Kävin aamulla Ranskan suurlähetystön edessä viettämässä pienen hiljaisen hetken. Oli vähän aavemaista kun olin siellä yksin. Tai olihan siellä myös kolme poliisiautoa… Ihanat laukut, meidän neidit ihastuisivat varmasti noihin!

Sofia, on November 26, 2015

Johanna, laukut on kyllä ollu täällä reissussakin kovassa käytössä!

Ita, on November 18, 2015

Like your p.s.

Sofia, on November 26, 2015

Thank you Ita!

Riikka, on November 29, 2016

Olen lukenut blogiasi kauan ja aina jaksan yllättyä miten kauniisti kirjoitat ja kuvitat tavallista arkea. Se on aika ainutlaatuinen taito! Ihanaa pian alkavaa joulukuuta teidän perheelle.

Leave a comment
name
email
url
message