Cooking

Raw Snickers Bars

Snickers Bars or slabs don´t really sound like the healthiest thing to eat but these contain no refined sugars, wheat or dairy! I saw the recipe on Livia´s kitchen blog and thought I really wanted to give it a try. You can find the recipe for these here. If you are interested in “healthy”  recipes I have a whole Pinterest board dedicated to them! But like with everything else, sugar or no sugar I think that the presentation should look like the baker. So these raw and vegan treats still get to be styled with pretty pink! In this case with this porcelain take away cup I got from my friend as a birthday present.

DSC_0190

DSC_0195

DSC_0205

DSC_0202

Nämä raaka snickers-ruudut kuulostivat niin hyviltä, että minunkin oli pakko testata niitä. Ja hyviä ne ovatkin, eivätkä sisällä sokeria, maitotuotteita tai gluteenia. Kannattaa ehdottomasti kokeilla jos sinua ei haittaa pieni kookoksen maku lisänä. Ja näistä riittää ihan pienikin ruutu taltuttamaan makeanhimon ( puolikas yhdestä kuvassa näkyvästä on sopiva kerta-annos, ei nuo kolme ruutua). Ohjeen löydät englanniksi täältä.

Lattemamma

Leave a Reply

Your email address will not be published.