Nov
25

Grey

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Tämä kaunis Jacadi mekko on ollut Hattaralla jo kaikissa syksyn juhlissa mukana. Se on tarpeeksi yksinkertainen, että siinä voi mennä vaikka koulukuvaukseen ( niinkuin meillä), mutta se sopii hyvin myös vaikka joulujuhlaan. Pidän siitä, että mekko on pitkähihainen, mutta vähän lyhyempi malli. Se sopii suloisesti pikkutytölle. Harmaa väri sopii kauniisti valkoisen, vaaleanpunaisen tai tummansinisen kanssa.  Punaiseen yhdistettynä se on täydellinen joulu aikaan!

We had plenty of events and festivities during this fall and they are not diminishing towards Christmas. But as plenty of these happenings were already in September and October we bought Cotton Candy a new party dress right after the Fall Winter collections came out. It was this Jacadi dress that I fell in love with and I can tell you it looks so gorgeous on her. It´s understated and timeless buts till looks festive and appropriate for all kinds of events. It´s a dress that can be worn on the town too ( I like it with grey ribbed tights and ankle booties) if you want to get a tad dressed up but also goes well to school Christmas parties or music recitals. We will have some other new festive outfits for this winter too that I will then share a bit later on.

1091363_783_JZ

1091363_783_JZ_01

I like that this dress has long sleeves which is not that common in kids clothing but is a tad shorter than most party dresses. This model looks adorable on little girls. And you can imagine the bow and the collar make me smile too! Bubble Gum loves her sister´s old party dress that is in the same colour so she was happy to wear that for all our occasions so far. Grey is one of my favourite colours. I use it a lot myself but I think it´s also lovely on children. It goes well with pink and white but also looks perfect with navy blue or red. I guess grey and red is a quite a Christmassy colour combination but ” this the season” so go for it I say… 

Have a fantastic day!

Lattemamma

 

7 COMMENTS
|
5,864 VIEWS
|
Partager sur Facebook
7 comments on “ Grey „
Karkki, on November 25, 2015

Onpas kaunis mekko. Haluaisin juuri tuon tyylisen itselleni (ehkä ilman rusettia mutta noin niin kuin muuten).

Mukavaa lomanjatkoa koko teidän perheelle.

//Karkki

Sofia, on November 26, 2015

Karkki, malli olisiskin kiva myös aikuisella ( varsinkin jos on hyvät sääret 😉 ).

Niina, on November 25, 2015

Kaunis mekko! Minäkin olen katsellut tätä mekkoa Jacadin sivuilta, mutta kun en ole päässyt liikkeeseen niin se on jäänyt vain ihasteluksi. Tosin huomasin, että Tallinnan Jacadilla on nyt nettikauppakin, mutta ainakin vielä vain viroksi. Mukavaa lomanjatkoa, meillä on pakkauspuuhat juuri käynnissä ja varsinkin nyt kun lumi suli taas pois, on ihanaa päästä aurinkoon. Ja hei, edellisen jutun herkut pääsevät heti lomalta paluun jälkeen testaukseen, kuulostavat herkullisilta!

Sofia, on November 26, 2015

Niina, toimittavat sieltä Tallinnasta kuulemma kuitenkin myös Suomeen!

Barbamama, on November 26, 2015

Ihana mekko! Olen ihastellut samaa mekkoa Jacadin esitteessä. Olen samaa mieltä siitä, että harmaa käy myös lapsille. Se on ajaton ja tyylikäs väri ja helppo yhdistää moniin muihin väreihin.
Niina, hieno uutinen tuo Tallinnan Jacadin nettikauppa. Onneksi on tullut opiskeltua viroa.

Sofia, on November 27, 2015

Barbamamma, tässä taas huomaa, että minkään kielen opiskelu ei mene hukkaan! 😀

Jacadi Estonia, on December 3, 2015

We are doing our best to open the http://www.jacadi.fi as soon as possible! meanwhile please subscribe to newsletter at http://www.jacadi.fi to get the information about launching 🙂
Also, it is always possible to order to Finland by e-mail: info@jacadi.ee

Leave a comment
name
email
url
message