Good things for kids,  Shopping

Söpöliinit leikkipuistossa

Meille mahtui tänä vuonna vielä edellisvuoden toppahaalarit ja tytöille meni myös sitä edellisen vuoden pinkit untsikat ja toppahousut sekä viime vuonna jouluksi hankitut tummansiniset pitkät toppatakit. Eli talvivaatehankinnat rajoittuivat ulkovaatteiden osalta tänä vuonna pelkkiin kenkiin ( jippii!). Tosin vielä emme ole ehtineet niitä edes käyttää. Ensi vuonna joudummekin sitten hankkimaan kaikki vaatteet uusiksi ainakin Hattaralle. Välikausivaatteiden osalta tilanne ei näytäkään enää niin hyvältä tämän syksyn jälkeen ja tilasimmekin jo etukäteen ensi kevääksi uudet asut samalla kun hankimme tytöille talveksi uudet microfleece kerrastot pakkaspäiviä varten ( nämä taitavat olla jo loppuunmyydyt koska en enää löytänyt microfleece asuja nettisivuilta). En ole aiemmin tilannut mitään Pomp De Luxelta, mutta nämä ulkovaatteet osuivat jossain silmiini ja ne olivat kyllä ihan meidän näköiset! Tilasimme tytöille vaaleanpunaiset softshell kuoritakit joissa on harmaa fleece vuori ja saman väriset kuorihousut. Koot ovat mielestäni reiluja, Skandinaavisia kokoja toki vastaavia. Asut vaikuttivat todella hyviltä, teknisiltä ja niissä on heijastimet ja polvivahvikkeet mukaan lukien hyvin mietityt yksityiskohdat. Silti ne ovat yksiväriset ja simppelit malliltaan. Näissä ei ollut mielestäni enää hirveästi kokoja jäljellä, ( vaikka on toki todennäköistä, että kevääksi tulee uudet mallit), joten ajattelin vinkata tällaisista asuista jos jollain muullakin lähti syksyn jälkeen vanhat ulkovaatteet kiertoon.

SoftshellLtJACKETSOLIDAW15_Light-Rose_set_01

SoftshellLtJACKETSOLIDAW15_Light-Rose_overview_01

SoftshellLtJACKETSOLIDAW15_Light-Rose_overview_02

ShellPANTSAW15_Rose_set_01

ShellPANTSAW15_Rose_overview_01

Näiden kanssa tummansiniset tai harmaat kengät, pipot & hanskat ovat varmasti suloiset. Uusien ohuiden microfleece asujen ( housut & paita) lisäksi meillä on tytöille kuluneelta syksyltä sopivat fleecet jotka ostin Uniqlolta. Harmaa vaaleanpunaisilla polka dot pilkuilla ja valkoinen, myös vaalenapunaisilla pilkuilla. Ne sopivat erinomaisesti näiden asujen väreihin. Tiedän… tummansininen olisi ehdottomasti ollut housuissa fiksumpi väri, mutta se oli jo loppuunmyyty. Toisaalta tässä koko vaaleanpunaisessa kombossa on jotain aika herkullista. Mitäs mieltä olette? Entä Pomp De Lux asiantuntijat, tuleeko kevääksi uusi ulkovaatemallisto ja onko samantyyppisiä yksivärisiä asuja joka vuosi mukana?

Huomenna onkin sitten virallisesti talvi ja joulukuun eka, joten varautukaa siihen, että siirrymme täällä blogissa jouluhössötyksen aikaan!

Lattemamma

Lainasin kaikki kuvat Pomp De Luxelta 

p.s. Jos jollakin on ylimääräisenä Ver De Terren karvakauluksista toppahaalaria ( erityisesti vaaleanpunaista tai tummansinistä) koossa 6 years jäänyt ylimääräiseksi viime talvelta niin voisin mahdollisesti ostaa sen meille toiseksi haalariksi kotiin ( jos vaikka saisimme paljon lunta ja pakkasta tänä talvena). Meiltä löytyy jo Purkalle siskon vanha vaaleanpunainen. Voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen contact(at)lattemamma.fi

11 Comments

 • Karkki

  Pompin softshellit on hyvä ja laadukas valinta. Moni ystäväni on niiden vannoutunut fani. Itse ostin syksyksi joltain lastenvaatekirppikseltä testiin tummanharmaan Pompin softshell takin syksyksi. Meiltä takki lähti vielä kiertoon veljen perheeseen. Kunto oli todella siisti ja kulumaa ei pahemmin ollut. Tuntuvat olevan laadukkaita.

  Jeee , joulu tulossa , niin ihanaa <3
  Myrskystä huolimatta, mukavaa viikonalkua.
  Karkki

  Ps. Me otettiin jo vähän varaslähtöä koristeiden ja leipomusten kanssa viikonloppuna.

 • Annika

  Ostin pari vuotta sitten Pompin haalarin kakkoshaalariksi, mutta haalari olikin niin laadukas ettei ainakaan meidän käytössä ole hävinnyt kalliimmille merkeille. Toivottasti softshellit ovat yhtä hyviä 🙂

 • Pikku hiiri

  Täällä yksi “POMPdeLUX” asiantuntija 🙂 Keväällä tulee myyntiin uusi ulkovaatemallisto. Materiaalit ja mallit pysyvät samoina, mutta tulee uudet värisävyt. Haalarit ja takit ovat yksivärisiä. Väreinä tumma vanharoosa, violetti, vihreä ja tummansininen.
  Blogistani löytyy tietoa SS16 mallisto väreistä. Ekat “sneak peek” kuvat julkaistaan joulukuussa ja kuvasto helmikuussa.

 • Neiti Oliivi

  Onpa söpön väriset ulkoiluvaatteet. Näitä kuvia katsellessa alkaa hieman kaipaamaan Suomen kelejä ja kaikkia ihania ulkoiluvaatteita.

 • Niina

  Meillä on ollut Pompin ulko- ja sisävaatteita vaihtelevasti viiden vuoden ajan. Värit ja mallit ovat kivoja, mutta minun mielestäni laatu on kyllä heikentynyt vuosien kuluessa. Esim. softshell-takit on kyllä kahden käyttäjän jäljiltä sen näköisiä että mietin viitsiikö niitä laittaa kiertoon enää, samoin sukkahousut nukkaantuivat jo ensimmäisissä pesuissa. Toivottavasti laatuongelmat siis korjaantuisivat, tyylistä kyllä tykkään.

 • Neiti Oliivi

  Se on kylla totta, etta ihana kuvia on katsella, mutta todellisuus on muuta. Meilla kuopus on niin tottunut (ei muista aikaa Suomessa) naihin keleihin, etta pipon ja hanskojen pukeminen niin harvinaisina hetkina on tyon takana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.