Dec
1

It´s beginning to look a lot like a Christmas…

by Sofia   -   in Interior design  Party planning

… everywhere I go ( I like this, maybe a bit cheesy, version of the song). I know some have campaigns against Christmas related anything in November. But the decorations, lights, music and the general good feeling just needs more than December for most of us. If Christmas is one´s favourite holiday and it makes people giddy with joy on the darkest months of the year then it should be celebrated a bit before hand. We were obviously in very non christmassy feelings lately as we have been enjoying heaps of sun, sea and palm trees. But I did take out some of our decorations before our departure just to browse through them and to take a few pictures for this post. The girls were at home with me ( still in their nighties) so they came to have a look too and they got so excited! There is just some magic in there is there not?!

But now that it´s finally December the first I´m going full speed on all things Christmas! So hold on tight and enjoy the ride…

Ihanaa! Vihdoin ja viimein on joulukuun ensimmäinen ja voi virallisesti heittäytyä nauttimaan joulujutuista, eikö vain!? Me kaivoimme joulukoristeet esiin jo vähän ennen lomalle lähtöä. Ihan vaan kurkkasimme niitä kun kuvasin vähän jouluaiheisia juttuja valmiiksi. Tytöt olivat kanssani kotona ( vielä yökkäreissä) ja kiipesivät heti pöydän ääreen ihastelemaan joulun taikaa!

DSC_0027

DSC_0032

DSC_0034

DSC_0037

DSC_0050

DSC_0038

DSC_0061

DSC_0054

DSC_0066

DSC_0071

DSC_0072

DSC_0093

DSC_0105

Sainpas ujutettua hieman joulumusiikkia ja paljon jouluisia kuvia heti kuun alkuu!

 I sneaked some Christmas music and plenty of pictures in this post didn´t I. Hope I got you in the mood of my favourite holiday!

Lattemamma

 

8 COMMENTS
|
9,465 VIEWS
|
Partager sur Facebook
8 comments on “ It´s beginning to look a lot like a Christmas… „
Marttta, on December 1, 2015

oi miten ihania nuo macarons-koristeet!

Sofia, on December 1, 2015

Kiitos Martta! Ostin ne viime syksynä New Yorkista ja pidän niistä ihan hirmuisesti!

Elisa, on December 1, 2015

Ihania koristeita! Mistähän ballerinat ovat peräisin? Todella kauniita!

Sofia, on December 1, 2015

Moi Elisa, ballerinat ostin Stockalta muutama vuosi sitten Hattaran Vintage Ballerina synttäreille.

Sanna, on December 1, 2015

Tämä sinun blogisi on aivan ihana. Visuaalisesti kaunis ja tuo aina hyvän mielen.

Sofia, on December 2, 2015

Kiitos paljon Sanna <3!

Niina, on December 1, 2015

Ihana kokoelma vaaleanpunaisia koristeita. Tyttäreni 2v 4kk olisi aivan ihastuksissaan. Ujo tyttö kertoo erittäin reippaasti kaikille vastaantulijoille hänen lempivärinsä olevan “pinkki” 🙂 Michael Bublen levy on soinut meillä jo – kehtaanko edes myöntää – parisen viikkoa ja viikonloppuna koristimme kotimme jouluun. Ja tyttäreni huoneen minikuuseen tuli, tottakai, vaaleanpunaisia palloja 🙂 Ihanaa joulunodotusta Sofia! Odotan innolla jouluaiheisia postauksia.

Sofia, on December 2, 2015

Niina, mekin koristelimme tyttöjen kanssa Marraskuun viimeisenä iltana minun ja veljeni vanhan puisen kuusen pienine puukoristeineen tyttöjen huoneeseen samalla kun ripustimme joulukalenterin seinälle. Tuli heti ihanan tunnelmallinen fiilis lastenhuoneeseen. Ihana tuo teidän pikkuinen pinkki fani! <3 Ihanaa joulunodotusta myös sinulle!

Leave a comment
name
email
url
message