Dec
14

Swimwear

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Tiedän, että uimapuvut eivät ehkä ole ihan ajankohtaisia, mutta ajattelin, että ehkäpä tästä vinkistä olisi jollekin silti iloa koska moni suuntaa joulun jälkeen tropiikkiin lomailemaan. Olemme ostaneet Condorin sukkiksia ja sukkia tytöille jo pitkään La Coquetasta koska ne ovat mielestäni aivan suvereeneja laadultaan, istuvuudeltaan ja kestävyydeltään. Kiitos Pitsinauhaa blogin Jaanan Instagrammin huomasin, että heidän omat nettisivut toimittavat sukkia kaikissa malleissa ja väreissä sekä paljon muutakin kuten uimapukuja. Pidän näiden mallista ihan hirmuisesti. Tuo sporttinen leikkaus selässä auttaa siihen, että uikkari pysyy hyvin paikoillaan ja olkaimia ei tarvitse nostella vähän väliä. Itse olisin valinnut väreistä tummansinisen ja vaaleansinisen, mutta tytöt toivoivat turkoosia ja pinkkiä. Värit ovat ihanan kirkkaat ja sopivat täydellisesti eksoottiseen ilmastoon turkoosin taivaan ja palmujen alle.

Before leaving on our holiday I ordered the girls new swimsuits. I found that Condor ( my favourite company for socks and tights) has an online store with a huge variety for not only socks but clothes too and they deliver to Finland. Thank you for the hint goes to the always lovely Pitsinauhaa blog ( or her Instagram really)! So I noticed that they have very simple swimsuits on the website. The sporty racerback model is so handy with little kids as they don´t just float or tan they actually play around in their swimsuits all the time. This model ensures that the suit stays in place and you don´t have to keep lifting the straps all the time. If it were up to me I think the baby blue and navy colours looked best but Cotton Candy chose her favourite turquoise and Bubble Gum her signature colour bubble gum pink. The colours are very bright and pretty. Our girls are almost the same size so I ordered both a size 6 and it´s only a little bit big on Bubble Gum who is 4 ( and average weight and height) so for Finns I recommend ordering one size up ( except obviously for smaller sized kids like our Cotton Candy). All in all a big recommendation for these! ( Also the prize tag and the fact these came delivered in our home in one week was a bonus). For next size I think I´m going to buy the navy and baby blue ones with matching caps.  Oh and the pretty cotton cardigans for next summer!

DSC_0571

DSC_0543

DSC_0531

DSC_0583

DSC_0527

This Petitcollin bathing doll is so old ( we have two with different outfits) but it´s fantastic for travelling because of it´s size but also because it can swim in the pool!

DSC_0569

DSC_0519

DSC_0577

DSC_0532

DSC_0560

I know it´s not really swimsuit season but as many of you are leaving on winter holidays in the tropics I hope you still find this post useful!

Lattemamma

p.s. Our kids actually wear uv shirts most of the time when in the sun and hats or headscarves all the time plus sunblock 50. Just saying this before someone comments on the subject…

8 COMMENTS
|
9,317 VIEWS
|
Partager sur Facebook
8 comments on “ Swimwear „
Jenni, on December 14, 2015

Hei,

nämä trooppiset kuvat tuovat hyvin lämpöä tähän räntäiseen maanantai-aamuun 🙂

Hyvien uikkareiden löytäminen niin itselle kuin lapsille on kyllä haastavaa (puoliso onneksi löytää hyvin itselleen 😉 Täytyykin katsoa tuo Condorin-linkki.

Sofia, on December 15, 2015

Jenni, ihanaa jos vähän lämmitti! Itselle tuli heti kaipuu takaisin tuonne lomalle!

Niina, on December 14, 2015

Condorin sukkikset ja sukat on kyllä ihan parhaita! Minä olen itse asiassa tilannut niitä nykyään suoraan heidän nettisivuiltaan kun niitä rusettisukkia ei saa La Coquetasta, mutta en tiedä miksi en ole kiinnittänyt noihin uimapukuihin mitään huomiota. Meillä on Speedolta samanmallinen tummansininen uimapuku vanhimmalla ja olisin ostanut samanlaisen keskimmäisellekin, mutta Speedolla ei ollut kuin tuota yhtä väriä. Eli täytyykin seuraavan sukkatilauksen yhteydessä katsoa myös nuo Condorin uikkarit. Kiitos siis vinkistä! Millainen mitoitus niissä on, mitä kokoja teidän tytöt käyttää? Ja hei, kiitos ihanista joulukalenterilapuista, laitan ehdottomasti jemmaan ensi vuotta varten. <3

Sofia, on December 15, 2015

Joo nämä olivat hyvä löytö! Malli on tosi hyvä! Mitoituksesta olikin pitkähkö sepostus tuossa englanninkielisessä osiossa. <3

Täti Ruskea, on December 15, 2015

Onko nämä knee hight todella samoja, joita La Coqueta myy? Paljon edullisempia, värejä ja kokoja on enemmän. Oon tilannut meidän pikkupojille La Coquetan lyhyitä ja pitkiä ribbsukkia ja pojat ovat tykänneet niistä tosi paljon. Kerrankin joku paikka, josta löytyy kaikenlaista (takkia, housua, neuletta…) tummanruskeana! Vielä kun tulisi “poikamallista” puuvillaneuletakkia. Villaneuleessa oli mukana akrylliä, se ei käy meidän allergikoille. Kiitos tästä ihanasta linkkivinkistä! (Täältä olisi löytynyt villakangastakki meidän kuopukselle, jota kissojen ja koirien kanssa koko syksyn jahtasin, Nextiltä lopulta löytyi.)

Sofia, on December 15, 2015

Täti Ruskea, samoja ovat. Toki ymmärrettävää, että hinta on eri, koska tämä on tuotteen valmistaja eli ei kulje välikäden kautta, samoin La Coquetalta saa valmiiksi heidän malliston väreihin sopivat sävyt. Meidän tytöt eivät myöskään koskaan oikein tykänneet pitää La Coquetan neuletakkeja, koska ne ” kutittavat”. Meillä ei kyllä ole mitään allergioita, mutta kyllä eron puuvillaan tai oikeaan villaan tai kasmiriin tuntee.

Bella, on December 15, 2015

Suloiset pikku uimarit ja ihana lomafiilis välittyy näistä. Saako kysyä mistä tuo ihana vaaleanpunainen korikassi on? 🙂

Sofia, on December 15, 2015

Bella, nyt en tähän hätään muista liikkeen nimeä, mutta mulla on antaa tosi hyvät koordinaatit. Se on Marokkolaistyyppisiä juttuja myyvä sisustusliike Fredrikinkadulla ihan Bulevardin kulman tuntumassa ( Day-nimistä sisustusliikettä lähellä, mutta tien toisella puolen). Toivottavasti tästä on apua!

Leave a comment
name
email
url
message