Dec
17

Christmas drinks

by Sofia   -   in Good things for kids  Party planning

Joulu lähestyy hirmuista vauhtia ja juomahankinnat ovat jo listattuna. Me tarjoilemme tänä jouluna samppanja cocktaileja pienten alkupalojen kanssa. Ajatuksissani olisi lisätä laseihin marjoja, kauniit karhunvatukat voisivat olla hyvä vaihtoehto. Pidän edelleen myös yrteistä lasissa koristeena. Rosmariini sopii hyvin jouluiseen juomaan. Ruuan kanssa tarjoamme luonnollisesti  siihen sopivaa viiniä ja olutta, sekä vettä. Mutta mitä lapsille? Toki ruokajuomana vesi on aina hyvä vaihtoehto, mutta ainakin alkumaljana olisi kiva olla jotain erityistä myös perheen pienille. Niinpä ostin Karkkikauppa Sweetheartista Ranskalaista suklaalimonadia lapsille. Se tulee kauniissa vähän vanhanaikaisessa pullossa ja mielestäni on ihana idea että lapsetkin saavat maistella jotain erilaista juhlan kunniaksi. Koristelen tyttöjen lasit drinkkitikuilla joihin lisään joulun kunniaksi pienet namuset. Ulkonäöllisesti yksi suosikki karamelleista on niin sanottu ” salt water taffy” joka on pakattu simppeliin läpikuultavaan valkoiseen kääreeseen. Ostan niitä mm. New Yorkissa käydessäni Dean & Delucasta. Mutta tähän voisi hyvin lisätä tähti-, joulupukki- tai enkeli suklaakonvehdin limonadin makua mukaillen. Suklaalimonadeja oli enää vajaa kymmenisen pulloa jäljellä ja ennen joulua ei enää tulee lisää joten kannattaa ehkä hakea oma pullo pikimmiten.

DSC_0767

DSC_0755

DSC_0759

DSC_0781

DSC_0774

DSC_0788

DSC_0765

I found this chocolate flavoured lemonade for the girls to have as an aperitif while we sip on champagne. Our children drink water with meals, for a festive touch I add some herbs or berries in sparkling water and serve it out of a pretty pitcher, but I thought it would be lovely to find them something special to toast the occasion before dinner with our little hors d´oeuvres. I like the old fashioned bottle and the pretty baby blue label looks nice with the rest of our Christmas colours. I added a drink stirrer in their classes that I decorated with a salt water taffy but you could also use a star, santa or angel shaped chocolate praline that would go lovely with the chocolate theme.

Are you doing anything special for the children´s Christmas drinks? I would love to hear all your great ideas!

Kivaa päivää!

Your song for today!

Lattemamma

p.s. Nämä lasit olivat mielestäni jotenkin todella kauniit! Pidän myös hirmuisesti coupe mallisista laseista, mutta kun järjestimme ystäväni polttareihin keväällä samppanja tastingin sanoi sommelier, että ne eivät ole mitenkään kovin hyviä juoman kannalta koska kuplat karkaavat niistä niin nopeasti. Paras malli samppanjan kannalta olisi kuulemma valkoviinilasi. Tai tulppaaniin muotoinen samppanjalasi.

4 COMMENTS
|
5,633 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Christmas drinks „
Susanna, on December 17, 2015

Kiva idea! Toivotaan että suklaalimua on vielä huomenna 🙂

Sofia, on December 18, 2015

Toivotaan Susanna!

Paula, on December 17, 2015

Näin kuvan, jossa shampanja tarjoiltiin juurikin (kuplat hukkavasta) laakeasta maljasta koristeltuna granaattiomenan siemenillä ja pienellä rosmariininoksalla. Näytti kauniilta ja jouluiselta.

Sofia, on December 18, 2015

Paula, granaattiomenan siemenet sopivat muuten ihanasti joulukattaukseen, mm. salaatin päälle ripoteltuna.

Leave a comment
name
email
url
message