Dec
24

I wish you a peaceful and joyful Christmas

by Sofia   -   in Interior design  Party planning

( your christmas song today)

Haluan toivottaa sinulle rauhallista ja tunnemallista joulua! Kiitos kaikista kauniista kommenteistanne koskien joulukuun kirjoituksiani, ne ovat tuoneet minulle iloa ja joulumieltä! Olet ehkä huomannut, että olen lisännyt yhden joulukappaleen joka päivä. Tämän soittolistan olen avannut kuunneltavaksi Spotifyin kautta. Löydät sen täältä.

DSC_0035

DSC_0070

DSC_0037

DSC_0038

DSC_0040

Kauniit joulupaperit ostin papershopista.

DSC_0046

DSC_0052

DSC_0075

DSC_0069

DSC_0079

DSC_0083

The table is not completely set yet in this photo and I still need to cut my amaryllis in to short lush bouquets for the mint julep cups but I think it will look lovely in dim evening light with all the tea lights twinkling. We do need to have our Christmas breakfast on the coffee table by the sofas now that the table is full but then again as we have coffee and buns it´s perfect as we can just light the fire and be all cozy.

DSC_0141

DSC_0146

DSC_0147

DSC_0090

DSC_0097

DSC_0102

DSC_0124

DSC_0120

DSC_0138

DSC_0115

The glitter covered silver moon and golden stars gleam in candle light and give the room a little sprinkling of magic. I found them in Popupkemut shop in Helsinki but the brand is MeriMeri if you live somewhere else. I also  got these picks to insert to our Italian Christmas cake that will be dusted snowy with powdered sugar.

DSC_0159

DSC_0156

You may have noticed that I shared a Christmas song on every post this December. I have been collecting a Christmas playlist for you. You can find the whole playlist on Spotify here. It´s filled with some of the classics I love. I hope you like it!

A very merry Christmas to you all!

Hyvää joulua!

Lattemamma xxx 

p.s. I love table trees so we had one again this year. It looks lovely and cozy in the corner of our dining room. There would definitely have been place for a big tree too but for some reason I have learned to love this smaller version we started to put up when Bubble Gum was a toddler and we thought she would just pull the big one down.

10 COMMENTS
|
16,625 VIEWS
|
Partager sur Facebook
10 comments on “ I wish you a peaceful and joyful Christmas „
Niina, on December 24, 2015

Kauniin näköistä ja ihana soittolista! Rauhaisaa joulua! <3

Karkki, on December 24, 2015

Kiitos Sofia tämän joulukuun postauksista. Ne ovat tuoneet iloa ja hyviä ideoita.

Meillä on joulusukan (sukkien) sisällöt tutkittu. Niin lapsi kuin aikuiset olivat sukkien sisältöön tyytyväisiä 😉

Toivotan sinulle ja perheellesi oikein rauhallista ja tunnelmallista joulua.

Karkki <3

Täti Ruskea, on December 24, 2015

Kiitos, kun olet koko joulunodotusajan jaksanut ilahduttaa postauksillasi! Joulurauhaa sinulle ja perheellesi!

Pikku hiiri, on December 24, 2015

Oikein hyvää joulua! Kuusi ja kattaus ovat super kauniit ♡

Helen, on December 24, 2015

Wishing you and your family a very Merry Christmas Sofia, and a Happy, Healthy and Prosperous New Year! <3

Sofia, on December 28, 2015

You and your family too Helen <3!

Marenki, on December 24, 2015

Kiitos ihanista sisustuskuvista. Blogisi on oikea kauneuden tyyssija. Tunnelmallista joulun aikaa sinulle ja perheellesi!

malviina, on December 25, 2015

Rauhallista joulunaikaa ja onnellista vuotta 2016! Olisin itsekin halunnut pöytäkuusen mutta lapsukaiseni on perinteiden ystävä.. Ehkäpä ensi vuonna saan ylipuhuttua meille yhtä ihanan pikku kuusen,ainakin voin ensi vuodeksi kaivella näitä kuvia inspiraatioksi. Kiitos Sofia!

Sanna, on December 25, 2015

Kaunista! Hyvää uutta vuotta!

Sofia, on December 28, 2015

Kiitos kaunis kaikille ihansita jouluntoivotuksista <3

Leave a comment
name
email
url
message