Feb
10

Cookie jar

by Sofia   -   in DIY projects  Interior design

Minulla on ystävä joka sanoi, että hänen haavekuvissaan hän on se äiti joka tekee pastakoneella pastaa arki-illalliselle. Minun haaveissani olin se äiti jonka keittiöstä löytyy keksipurkillinen itsetehtyjä keksejä. Sitten eräänä päivänä sen aika oli koittanut…

I always wanted to be the lady with the home made cookies in a jar. And then one day I grew up to be her…

DSC_0734

DSC_0737

DSC_0738

DSC_0746

DSC_0753

DSC_0750

DSC_0754

Have a great day!

Erinomaista päivää!

Lattemamma

p.s. The cookie jar was a gift from my mother in law a few years back

8 COMMENTS
|
7,404 VIEWS
|
Partager sur Facebook
8 comments on “ Cookie jar „
hanneleh, on February 10, 2016

Ihana keksipurkki. Onko tietoa mistä se on? Täällä myös eräs äiti joka kaipaa keksipurkkia keittiöönsä. =)

Sofia, on February 15, 2016

hannaleh, sain purkin jo muutama vuosi sitten enkä tiedä yhtään mistä se oli. Toivottavasti Karkin vinkki on hedelmällinen.

Karkki, on February 10, 2016

Ihania keksejä <3

hanneleh, Ainakin White On White Manskulla (Ruotsalaista teatteria vastapäätä) myy vastaavanlaisia kerros-keksipurkkeja.

Sofia, on February 15, 2016

Kiitos vinkistä Karkki!

Helen, on February 10, 2016

Love this jar! I have found one similar but it only has two sections. Those bunny biscuits are too cute! Wouldn’t last two minutes in my house with my hungry crew! Almost seems a shame to eat them when they are so beautifully decorated.

Sofia, on February 15, 2016

Thank you Helen! Little girls as you know often come with a more sensible appetite than growing boys ;). These were like a little extra project from the leftover icing from the snowmen cookies. Not so pretty but cute enough. I will make some super cute Boo cookies one day, I have them all planned in my head already ( and hope to be able to execute).

Laura, on February 11, 2016

Me leivoimme myös kolmevuotissynttäreille Boo-pupukeksejä murotaikinasta. Dippasin keksien alaosat valkosuklaaseen ja päälle ripottelin vaaleanpunaisia nonparelleja. Olivat menestys sekä lasten että aikuisten mielestä.
Keksejä tuli monta pellillistä ja on kiva, että pakkasessa on vieläkin odottamassa omatekoisia keksejä pieniä herkkuhetkiä varten.
Minulla on myös melkein samanlainen kolmekerroksinen lasiastia. Siinä oli ennen aina kauniita herkkuja (lähinnä silmäniloksi), mutta nyt sitä ei enää voi pitää esillä, kun kolmevuotias kinuaisi herkkuja kokoajan. Olen yrittänyt miettiä mitä muita terveellisempiä herkkuja siinä voisi pitää, sillä astia olisi niin kaunis keittiössä. Pähkinät ja mantelit olisivat hyviä, mutta ne ovat meillä ehdottomassa pannassa vakavan allergian vuoksi.

Sofia, on February 15, 2016

Laura, tuo muotti on musta niin söpö! Meillä tytöt tietää, että herkkuja ei kannata kinuta, silloin niitä ei ainakaan saa :D.
Siinähän voisi pitää ehkä kuivattuja hedelmiä ( en niiden terveellisyyteen osaa ottaa kyllä kantaa, parempia kuin namit ainakin). Olen myös itse ajatellut seuraavaksi käyttää purkkia kylppärissä kun näin jossain kivan kuvan missä tällaista oli käytetty mm. pumpulin & pumpulipuikkojen etc. säilytyksessä.

Leave a comment
name
email
url
message
« XOXO