Random

Happy thoughts…

… for my little Valentine´s! I love Valentine´s day but as I´ve said before it´s called a friends day in Finnish. I think it´s great we celebrate friendship and love as both are on my top priorities list all the time! This year I treated my little loves with some cute valentine´s gifts.

We had Valentine´s inspired candy on candy day already before valentine´s because it´s so darn cute.

DSC_0069

DSC_0072

DSC_0065

The girls have been very helpful around the house and have done a few other things to make us proud too so I treated them with mini balloons to say how happy we have been with their behaviour. Just a small thought but they really beamed with pride. I actually saw them in our grocery store ( Stockmann´s Herkku if you are looking for one in Helsinki) so it was easy shopping too.

DSC_0213

DSC_0157

DSC_0158

This week we had dinner guests and I bought our flowers in Valentine´s inspired colours ( as there was a lot of choice for pink shades in the stores at the moment!)

DSC_0277

DSC_0270

DSC_0239

DSC_0261

And what would Valentine´s day be without pretty cards? The little chocolate lollies are going on the girls parcels. Inside will be these cardigans that were just too sweet to pass by as Valentine´s day gifts for my girls. Cotton Candy and one of her friends love wearing matching outfits to pre school so I got one for her to give to her friend too. Very adorable with little skirts or white jeans.

DSC_0173

DSC_0201

DSC_0174

What will you do on actual Valentine´s day? We are crafting and baking some Valentine´s inspired things and spreading a whole lot of love around by sending love notes to friends and kissing and hugging too! If you want some inspiration for Valentine´s crafts or bakes, have a look at my Pinterest folder if you´d like.

Onnen aiheita on ollut viime aikoina myös laskiaispullien syöminen keskellä viikkoa, illallisvieraat joiden kanssa oli kiva jutella kaikessa rauhassa ( vaikka välillä haikailenkin sitä, että lapset kasvavat niin nopeasti niin kyllä on kiva kun illallispöydässä ehtii nykyään ihan jutellakin) ja erinomaisesti sujuneet neuvolakäynnit tyttöjen kanssa. Purkkaa vähän jänskätti nelivuotisneuvola kun sinne piti jäädä ilman mammaa ja pappaa. Onneksi mieheni muisti sanoa, että se rokotus tulee vasta sitten kun olemme takaisin huoneessa ja pääsee pappan syliin istumaan. Sitten ei enää jännittänytkään niin hirveästi ja hommat sujuivat keskittyneesti ja näppärästi. Onnea on myös ollut appelsiinit jotka ovat nyt aivan tajuttoman hyviä ja meillä niitä syödään ihan sellaisenaan varmaan kilo päivässä. Eipähän tule c-vitamiinin puutostiloja! Mistä sinä olet ollut onnellinen kuluneella viikolla?

Näiden sydämellisten ja vaaleanpunaisten onnen aiheiden myötä toivotan sinulle oikein suloista ystävänpäivää ja hyvää viikonloppua! Kiitos kun käyt lukemassa ja jättämässä ihania kommentteja!

Have a sweet Valentine´s and a happy weekend!

Lattemamma

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.