Feb
17

Cable knit

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Last week I shared one wardrobe staple we always seem to have in every size, the cotton jersey dress from Petit Bateau. Here is another piece of clothing we have found so useful that we have actually had them in rotation since the size of 6 months. I kept the first one so I remember! It was turquoise with a yellow pony and I loved it! It´s the cable knit cardigan from Ralph Lauren. We have had them ever since in various colours. At the moment the girls have them in red and pink. Then there is the pullover too that is lovely but my girls prefer cardigans if they get to choose so we have those for now. And on top of the cotton ones you can find these in cashmere too. Delicious! But the cotton ones are the ones we have in constant rotation and love. Besides they are also one of those things that can stand infinite washing. And these come in such fantastic colours there is something for everyone.

97c8c5b2117c67453acaa16d0fff58db

Bigger cable with a peplum hem.

0e0249681c5b409dc79d139bcf51b35b

There are the cable knits for boy´s too. Obviously!

01890e3dfd29909225520771c64539a6

The cashmere ones are sold in the boy´s department but I would dress this on either one.

Meillä rakastetaan näitä Ralphin lettineuleita. Ne kestävät hyvin pesua ja meillä on noita neuletakkeja ollut puolivuotiaasta asti lähes joka koossa. Lettineule on kivasti vähän “preppy” ja käy oikeastaan mihin tahansa asuun verkkareista mekkoon ja leggareista tai housuista hameeseen. Sen alle voi pukea t-paidan, pikeen tai vaikkapa kauluspaidan. Sen lisäksi näissä Ralphin neuleissa on aivan ihania värejä oikeastaan ihan jokaiseen makuun tummansinisestä, valkoisesta ja harmaasta kirkkaisiin ja pastellisiin sävyihin. Nämä kuviin valitsemani värit olivat mielestäni ihanan keväiset ja raikkaat.

I love these colours for spring and summer! Bits of sunshine!

Lattemamma

p.s. These photos ( and hence the links) are from Ralph Lauren but the brand is sold world wide in most bigger children´s online shops.

4 COMMENTS
|
5,090 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Cable knit „
alli, on February 17, 2016

minä ostin aikuisten koon neuleen ja nyppyintyi jo kahden päiävn käytön jälkeen tosi ikäväksi ja venähti.

Sofia, on February 18, 2016

Olipa alli sääli! Minulla on sekä tuollainen kasmirlettineulepusero itselläni, että puuvillainen lettineuletakki jota käytän aina saaressa ollessani kesällä, eikä kumpikaan ole kyllä mennyt yhtään miksikään. Olisikohan siinä ollut joku valmistusvirhe? Kannattaa varmaan palauttaa se liikkeeseen ja kysyä missä voisi olla vika. Kasmirista jos on kyse niin nehän kyllä tietenkin nyppääntyvät kun materiaali on niin pehmoista, mutta kasmirneuleet saa kyllä pidettyä hyvänä kunhan niitä huoltaa oikein ja jaksaa välillä poistella niitä nyppyjä. Toiset kasmiritkin toki nyppääntyvät helpommin kuin toiset. Puuvillan ei pitäisi kyllä nyppääntyä, joten kuulostaa ihan siltä kuin neuleessasi olisi jotain erityistä sekoitetta ( tekokuitua?) joka nyppääntymisen voisi aiheuttaa?

Katja, on February 18, 2016

Kauniita neuleita. Itselläni on monta Ralph Laurenin neuletta ja muutenkin tuon merkin vaatteita, täydennän vaatekaappiani aina Amerikan reissuilla. Lapselleni olen ostanut RL:n pari paitaa sekä pikeemekon. Jostain syystä olen noihin tennisnekkoihin/pikeemekkoihin kovasti tykästynyt.

Sofia, on February 19, 2016

Katja, meillä myös ollut niitä pikeemekkoja aina tytöillä!

Leave a comment
name
email
url
message