Mar
16

About a bag

by Sofia   -   in Random

Laukuista oli toivottu kovasti blogikirjoitusta. Laukku viimeistelee asukokonaisuuden ja siinä kulkee mukana kaikki meille tärkeä joka päivä ( rakastan muuten lukea lehtijuttuja joissa esitellään ihmisten käsilaukkujen sisältöä, miten ne ovatkin niin mielenkiintoisia?).

Tässä ovat muutamat tämän hetkiset suosikkini…

everyday-soft-leather-tote-o

Laukun ei tarvitse missään nimessä olla minkään ” merkkinen” ollakseen hyvä ja kaunis laukku. Itse pidän siitä, että laukku joka on päivittäisessä käytössä on nahkaa. Tähän Mark & Grahamin laukkuun saa valita itse monogrammin tyylin ja värivaihtoehtojakin on laukuissa useampi. Klassinen ns. tote bag. Tämä käy mielestäni lähes asuun kuin asuun arkena. Ja laukkuun mahtuu varmasti  kaikki tarvittava ( tämä kävisi varmasti myös vaippaikäisen äidille hyvin). Äitini aina naureskelee, että rakastan tällaisia taskuvarkaan unelmalaukkuja joissa ei ole mitään kiinnitystä. Laukku on ollut jo pitkään itselläni ostoslistalla, kunhan vaan osaisin vihdoin valita sen värin… Ainakaan sitä ei ole hinnalla pilattu!

45283621SW_16_dp

Unelmieni “tote bag” olisi tämä Bottega Venetan punoskassi nutrian harmaanruskeana ( olisikohan se joku väri?!).  Sellaisena elegantin harmaana joka taittuu enemmän ruskeaan kuin kylmään betoniin. Olen varmasti nähnyt sellaisen joskus. 

original

Tämä Pradan Saffiano on tämän hetken suosikkilaukkuni. Se on klassinen ja ” ladylike”, mutta silti sen voi yhdistää yhtä hyvin ( tai jopa paremmin) valkoisiin Conversen tennareihin ja raitapaitaan kuin jakkupukuun.

45293249EW_16_rp

Toinen suosikkilaukkuni on Bottega Venetan olan yli asettuva punoslaukku joka on maailman pehmeintä nahkaa. Omani malli ja väri eivät ole ihan samat kuin kuvan laukussa ( se on jo useamman vuoden vanha, hieman isompi ja siinä on magneettikiinnitys), mutta nämä kivasti hieman sporttisetkin punoslaukut ovat kyllä ikuisia.

H029812CK8V

Pidän myös kovasti Hermèksen Bolide laukusta. Se on kovin ajaton ja erittäin naisellinen. Tämä on juuri sellainen laukku johon kietaistaan silkkihuivi toiseen kahvaan roikkumaan. Ehkäpä vaalean harmaana vaaleanpunasävyisellä huivilla? Tai tämä oranssi jollain ihanalla pinkki-, sini- ja vihreän sävyisellä huivilla silattuna.

45216925AO_16_rp

Iltalaukuista oma suosikkini on edelleen tämä Bottegan knot clutch.

Sitten on toki ikuiset klassikot Hermès Kelly ja Birkin. En toki kieltäytyisi kummastakaan, mutta ehkäpä tällä hetkellä ottaisin mieluummin Kellyn.

Mikä on sinun unelmalaukkusi?

Lattemamma

 

8 COMMENTS
|
9,037 VIEWS
|
Partager sur Facebook
8 comments on “ About a bag „
Nipsux, on March 16, 2016

Minä rakastan myös lukea mitä toisten laukuista löytyy, samoin vaatekaapista!
Oma bestis laukku onsellainen, jota voi kantaa sekä rivasta, että sen saa olalle. Sinne pitää sopia kaiken tuon mukana kuljetettavan hilpetöörin lisäksi myös iPad. Käsilaukkuni paino onkin usein puheenaiheena 🙂
Merkillä ei liioin ole väliä, mutta toki tähän ikään mennessä sitä on oppinut, että laadusta kuitenkin kannattaa jonkin verran maksaa..

Sofia, on March 16, 2016

Nipsux, toisilla on koko omaisuus laukussa mukana ja toisilla huulikiilto ja puhelin. Mun mielestä ihmisestä kertoo jotenkin aika paljon se laukun sisältö. Ehkä niitä on siksi juuri niin ihana lukea!

Johanna, on March 16, 2016

Iik, ihania laukkuja! Itselläni on “talvikäytössä” Mulberryn Del Rey konjakinruskeana. Tuo malli on aika tiukka ja asiallinen, joten haluaisin jonkun ihanan vähän rennomman (mutta kuitenkin asiallisen 🙂 )kesälaukun jossain hempeässä värissä…Joudun työni takia kuljettamaan päivittäin isoa ja painavaa tietokonettani enkä halua käyttää erillistä tietokonelaukkua. Käytännössä siis tuon kesälaukunkin täytyisi olla (mielellään vetoketjulla) suljettava. Etsiskelin jo viime kesäksi laukkua, mutta en löytänyt sopivaa. Ehkä tänä keväänä se oikea löytyy…

Sofia, on March 16, 2016

Johanna, katsopa noita Mark and Grahamin laukkuja, siellä oli kunnon läppäreillekin tilavia laukkuja tosi kauniissa väreissä ja toimittavat myös Suomeen. On samaa firmaa kuin William & Sonoma ja Pottery Barnit.

Täti Ruskea, on March 18, 2016

Kiitos toivepostauksen toteutuksesta! Omaan elämäntilanteeseni sopisi erittäin hyvin tuo ensimmäinen. Pradasta puolestaan tykkään noista eniten, värivaihtoehtoina näytti olevan myös herkullinen vaaleansininen <3 Tällä etsintäkierroksella en vielä löytänyt varsinaista lempilaukkuani, mutta koska jotain oli saatava, päädyin hieman edullisempiin (mutta nahkaisiin) laukkuihin ja hankin sekä tummanruskean että väriltään ihanaakin ihanamman latte macchiaton värisen laukun. Mulberryn laukkuja jäin vähän seurailemaan. Heidän mallistostaan saattaisi löytyä työelämään sopiva laukku.

Sofia, on March 20, 2016

Täti Ruskea, Mulberryllä on ihania klassikoita ja itsellänikin on muutama Mulberryn laukku satunnaisessa käytössä. Osa uusista malleista on mielestäni ollut kyllä suoraan sanottuna aika rumia, mutta nämähän ovat toki täysin makuasioita. Laatu on erinomainen ja onneksi myös klassisempia malleja aina saatavilla.

Katja, on March 24, 2016

Tunnustan, olen laukkuhullu. Kokoelmani koostuu pääasiassa Mulberryn ja Longchampin laukuista, mutta muitakin löytyy. Täytyy olla paljon erilaisia käyttötarkoituksen ja asujen mukaan. Sain ensimmäisen käsilaukkuni isältäni kum olin kolme vuotias ja olin kuulemma vaan hokenut, että “ihana mustanen käsilaukku!”. Siitä se lähti, eikä loppua näy.

Katja, on March 24, 2016

Niin piti vielä sanomani, että kiitos Sofia, tämä oli minunkin toivepostaukseni.

Leave a comment
name
email
url
message