Mar
31

Rehndahl

by Sofia   -   in Good things for kids

Toisena pääsiäispäivänä kävimme perinteisesti kotieläinpihalla. Tällä kertaa päätimme suunnata Kirkkonummelle ja Rehndahlin tilalle. Siellä oli mm. vuohia, lampaita, kanoja & kukkoja ( mm. upeita jättiläiskanoja), pupuja, iso villainen sika, aaseja, falabelloja, laamoja, lehmiä ja hevosia. Tytöt pääsivät myös ratsastamaan talutettuina, mikä tuntuu nykyään olevan ihan mielipuuhaa. Tila oli selkeä eikä siellä ollut jonoja toisin kuin ymmärsin muun muassa Haltialassa olleen. Mutta ei siellä kyllä ollut niitä suloistakin suloisempia karitsojakaan. Suosittelen kuitenkin lämpimästi käymään!

DSC_0026

DSC_0034

Meidän pääsiäistiput erottuivat ainakin luonnollisesta ympäristöstä.

DSC_0030

DSC_0125

DSC_0028

Falabella on maailman pienin hevosrotu. Niin suloisia!

DSC_0027

DSC_0040

DSC_0060

DSC_0062

Kumisaappaat ovat ehdoton kenkävalinta mutaisella tilalla.

DSC_0069

DSC_0063

DSC_0096

DSC_0064

DSC_0023

DSC_0127

Tytöt eivät olleet paikan ainoa väripilkku.

DSC_00081

DSC_0021

Kotieläinpihalla on grillipaikkoja ja kesäisin siellä toimii kioski mistä saa jäätelöä, mehua, kahvia yms. He järjestävät myös synttäreitä ja tämä olisikin hyvä vaihtoehto Purkan ensi vuoden juhlille joihin hän on toivonut eläinteemaa. Jos lokakuussa olisi vielä suhteellisen lämmin…

Lattemamma

2 COMMENTS
|
8,727 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Rehndahl „
Karkki, on March 31, 2016

Rehndahl on minustakin mukava, kotoisa ja kiva paikka, jossa on harvoin ruuhkaa. Vinkkinä kaikille, mikäli Rehndahliin suuntaan viikonloppuna, kannattaa ehdottomasti poiketa Maatilapuodissa juomassa kahvit ja syömässä tilan ihania pullia. Samalla voi hoitaa vaikka viikonlopun ruokaostokset. Maatilapuotiin kannattaa toki tulla käymään muutenkin jo ihan myytävien jauhojen, vihannesten ym vuoksi. Ko kauppa on meidän vakikauppa ja kesällä meidän perheen voi bongata puodin takapihalta nauttimassa kahvista ja pullasta.

Perheenä kuitenkin pidämme enemmän Lomamäen lemmikkieläinpuistosta, joka on auki vain kesäisin.

Kiitos myös eilisestä hyvästä jutusta koskien käytöstapoja. Se herätti paljon ajatuksia.

Ihanaa maaliskuun viimeistä päivää sinulle 🙂

Sofia, on April 12, 2016

Kiitos super vinkeitsä Karkki! Puoti oli kiinni pääsiäisen takia kun kävimme, mutta se on totta tosiaan ihana! Taidamme tulla kesällä uudestaan joten jos olette kahvilla niin tulepas vetämään hihasta ;).

Leave a comment
name
email
url
message