Apr
1

Have a great weekend

by Sofia   -   in Random

DSC_0003

This photo makes me laugh and I thought I would share. We were on our way to my parents for Easter lunch last Sunday. I was taking photos of the girls in their pretty outfits outside their door by these flowers and then I thought I would snap one from behind ( as we had curled their hair) . So I asked them to turn around. This is it. Hilarious! ( I did get cute ones of them holding hands too but this little moment was just so funny on the film roll…)

Viime Sunnutaina kun olimme menossa vanhemmilleni syömään pääsiäislammasta ajattelin ottaa tytöistä muutaman kuvan kun he olivat ihanissa juhla asuissaan. Olimme myös kihartaneet hiukset joten pyysin heitä kääntymään ympäri jotta niistäkin saataisiin kuva. Tässä! Tytöt kääntyivätkin eri suuntiin ja tämä kuva huvitti minua niin paljon, että ajattelin jakaa. Ei mene aina kaikki ihan niin mallikkaasti kuin voisi kuvitella!

Have a fun weekend! 

Lattemamma

p.s. Ihanat takit ovat La Coquetan vanhaa mallistoa ja lemppari pompula sukat ovat Youngest Fashionista. Onneksi kohta on oikeastikin polvisukka kelit. Nyt menimme autolla ovelta ovelle ja kuten Purkan asennosta huomaa niin vilpoinen oli.

0 COMMENTS
|
4,436 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message