Random

Ladies who London

london-A6map-livi-gosling_670

Afternoon teas, interesting exhibitions, dinners and brunches with girlfriends, a lovely boutique hotel in South Kensington, a stroll around the shops and just enjoying the Spring feeling of a city we love so dearly. My friend and I are off to London today and I could not be more excited.

Have a fabulous weekend!

Lattemamma

p.s. You can buy that beautiful illustrated map by Livi Gosling here.

4 Comments

  • Tzinzi

    Vaikka olemme asuneet puoli vuotta vain tunnin päässä Lontoosta, olemme käyneet siellä hävettävän vähän. Olisi ihana saada postaus sun parhaista Lontoo vinkeistä (ravintolat, kahvilat, brunssit, parhaat hengailu alueet), myös sellaiset paikat, joihin ei välttämättä oteta lapsia mukaan kiinnostaa kovasti!

    • Sofia

      Tzinzi, itselläni ei oikeastaan ole mitään vakkari suosikkipaikkoja Lontoossa, mutta listasin ainakin Instassa ne paikat missä kävimme tällä reissulla jos kurkkaat sieltä :).

Leave a Reply

Your email address will not be published.