May
19

Kevätjuhlaan

by Sofia   -   in Good things for kids

Sain valita tytöille Sal & Pimentan mallistosta jotain ja päädyimme tyttöjen kanssa tilaamaan suloiset merimiesmekot kevätjuhlaa varten. Nämä ovat kyllä aivan hirmuisen ihanat! Ja jotenkin luulen, että Hattara ei enää kovin montaa vuotta suostu tämän tyyppisiä mekkoja käyttämäänkään, joten otan nyt kaiken ilon irti tästä hetkestä!

DSC_0203

DSC_0195

DSC_0229

DSC_0202

DSC_0208

DSC_0213

DSC_0206

Ajattelin hakea Youngest Fashionistä tytöille vielä suloiset juhlavammat nilkkauskat nilkkaremmikenkien kaveriksi. Onko teillä jo kevätjuhla-asut valmiina? Jännittääkö todistusten jako? Meillä Hattara päättää tänä vuonna esikoulun ja sydämeni särkyy koska olimme jo ajat sitten varanneet mieheni kanssa viikonloppumatkan Etelä-Ranskaan ja kevätjuhla sattuu tietenkin olemaan juuri silloin. Onneksi paikalle saadaan mummit, enot ja kummit tilannetta paikkaamaan ja videoimaan. Olen silti asiasta vähän onneton. No, nämä ovat enemmän nostalgia asioita kuin suuria murheita elämässä.

We are loving these Sal & Pimenta dresses I got for the girls as a gift. They will wear them for their spring recital/ pre-school ending but I think these would be absolutely perfect for riding a carrousel or for a summer day in the city and a lunch with grandmother.

I wish you a happy weekend a little ahead of time! We will be spending ours on the island so I´m feeling the love!

Ihanaa viikonloppua! Me suuntaamme saareen jossa aion lueskella kirjoja ja ottaa muutenkin melkoisen rennosti… Niin ja halia kaksi pikkuistani ihan ruttuisiksi.

Lattemamma

p.s. I have a size 6 for both girls 116cm and 118 cm tall.

p.p.s. The girls may need these to go along with the dresses as I think they may have promised rain for that day…

9 COMMENTS
|
9,092 VIEWS
|
Partager sur Facebook
9 comments on “ Kevätjuhlaan „
Täti Ruskea, on May 19, 2016

Todella suloinen (suloiset) mekko! Mä olen aina tykännyt merimiestyylistä. Muutama kesä sitten ompelin itse pojille merimieskaulukset, kun en mistään löytänyt valmiina. Meistä otettiin meren rannassa kesäisiä kuvia ja ne sopivat minusta täydellisesti ajatukseen. Viime kesänä esikoisen rippijuhlissa kolme nuorinta pikkuveljeä olivat merimiesasuissa. Kahdella oli isoveljiensä vanhat Tonja Attolan ompelemat merimiesasut ja kuopukselle löysin pitkän etsinnän jälkeen merimiesshortsihaalarin. Oli muuten todella suloinen tummansinisten Jacadin sandaalien kanssa. Täksi kesäksi haluaisin samanlaiset sandaalit, mutten ole vielä keksinyt keinoa niiden saamiseksi. Silloin kun meidän esikoisella oli esikoulun kevätjuhla, oli mies työmatkalla. Suureksi harmiksi silloisella kuopuksella oli omassa päiväkodissaan (eri kuin esikoisen) myös kevätjuhla samana iltana. Onneksi sain vanhempani kuupuksen juhlaan ja itse pääsin kera yhden kummitädin esikoisen juhlaan. Ihanat ystävämme kuvasivat videolle kuopuksen juhlan, joten pääsimme nauttimaan myös siitä. Ehkä tekin voitte tehdä samoin ;)Tänä keväänä meillä on monta “päätösjuhlaa”,jotka onneksi osuvat kaikki eri päiville. Esikoinen päättää peruskoulun, kakkonen alakoulun, kolmonen esikoulun ja nelonen kerhotaipaleensa. Nenäliinoja siis tarvitaan. En ole vielä ihan varmuudella päättänyt poikien juhlavaatetusta, mutta viime kesän alennusmyynneistä ostin tätä kevättä&kesää silmällä pitäen tummansiniset puvut liiveineen. Tulevana kesänä meillä on myös suku(kesä)juhlat, jonne olen pikkupojille hankkinut vaaleansiniset pukushortsit kera liivin ja takin. Siihen asuun sopii hyvin “poikien” polvisukat. Ilman takkia ja kravattia/rusetti, kaikista asuista saa helposti rennommat versiot ja toki paitavalintakin vaikuttaa asiaan. Nautinnollisia saaripäiviä teille!

Sofia, on May 19, 2016

Täti Ruskea, musta on aina niin kiva lukea näitä sun kommentteja! Olenkohan muistanut mainita, että Jacadia toimittaa Suomeen Eestin nettikauppa eli ihan osoitteesta http://www.jacadi.fi voi nykyään tilata! Jos siellä olisi niitä sandaaleja niin saisit kotiin kuljetettuna. Ihanilta kuulostaa pokien asut! Ja totta tosiaan, juhlat ja esitykset on tilattu videoituna eli päästään edes sen verran sitten nauttimaan ja mukaan tunnelmaan. Nyyh! Mutta eipä tuo reissu nyt ole niin harmillinen suunnitelma sekään <3.

Annika, on May 19, 2016

Hih, tilasin juuri eilen illalla saman mekon esikoiselle 🙂 Hauska nähdä, että mekko on noin suloinen myös livenä. Tuo on varmasti totta, että kouluikää lähestyvät tytöt eivät välttämättä enää kauaa tällaisia mekkoja käytä. Olen vanhasta tottumuksesta ostanut lapsille (omasta mielestäni) ihania, klassisia vaatteita tulevaisuutta silmällä pitäen, mutta nyt havahtunut siihen, että jatkossa äidin valinnat saattavatkin kohdata hiukan vastustusta. Elän vielä toivossa, että jos pikkusiskot käyttävät suloisia mekkoja yms. niin esikoinenkin saattaisi vielä suostua käyttämään. Olen vienyt lapsia aika vähän vaatekauppoihin, joten ehkä he eivät tiedä mitä muuta on tarjolla 😉

Sofia, on May 19, 2016

Kyllä sulla on Annika sitten hyvä maku ;)! Ei meidänkään tytöt niin hirveästi ole käyneet vaatekaupoissa, mutta kyllä ystävien pukeutumistyyli vaikuttaa ainakin meillä. Hattara haluaa esim. pitkähihaisen trikoopaidan t-paidan alle koska ystäväkin käyttään yms. Eikä se ole välttämättä siis mikään huono asia minun mielestä. Meillä kun pikkusisaruksia on vain yksi niin se ryhmäpaine taitaa olla vähän toiseen suuntaan, koska tietenkin se mitä isosiskolla on, on aina parasta :D. Hyvää viikonloppua <3

Täti Ruskea, on May 19, 2016

Kiitos Jacadi-infosta! En tiennyt, että nyt onnistuu nettitilaaminen Suomeen. Toivottavasti on vielä oikeaa kokoa jäljellä. Äkkiä tarkistamaan!

malviina, on May 19, 2016

Nää on klassikoita. Mulla oli pienenä samantyyppinen sininen merimiesmekko kevätjuhlissa, ommeltu tietenkin itse muoti+kauneus -lehden kaavoista. Samoin aikaisemmissa postauksissa olleet kukkamekot tuovat mieleen äitini ompelemat mekot. Ja hiuksissa tietenkin oikeat lettinauhat joita käytiin stokkalla valitsemassa.. Ja mulla oli siis aina itsetehdyt vaatteet, ekat farkutkin ostin itse säästämilläni rahoilla. Silloin se ei ollut kivaa, mutta sainpahan kunnollisen kasvatuksen tyyliasioissa 😉

Sofia, on May 25, 2016

malviina, ihanaa kun oli itse tehtyä!

Anna, on May 20, 2016

Ihanat mekot!Tulee ihan Marikki mieleen ☺️
Omat pojat ei enää seiloriasuihin taivu,mutta chinot ja vaaleansiniruutuiset paidat ovat myös äidin mieleen,pikkutyttö saa pukeutua suloiseen kukkamekkoon ja nahkaisiin Mary Jane-kenkiin.
Entä mitäs äidit pukevat ylleen kevään juhliin,ja mihin ne nenäliinat sujautetaan?☺️
Aurinkoista viikonloppua!☀️

Sofia, on May 25, 2016

Anna, niin tuli minullekin.
Jos pääsisin kevätjuhliin niin pukisin ylleni valkoisen hameen ja kermanvärisen silkkipaitapuseron ballerinojen kanssa.

Leave a comment
name
email
url
message