May
24

Stripes, stripes, stripes

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Raikkaat raitavaatteet ovat aina yhtä reippaan näköisiä niin lasten kuin aikuistenkin yllä. Kun olimme Youngest Fashionissä ostamassa nilkkasukkia kevätjuhlamekkojen seuraksi niin päädyimme hankkimaan myös muutaman ihanan kesävaatteen Condorin mallistosta. Nämä pehmoiset puuvillatrikoiset asut tulevat varmasti olemaan kovassa käytössä.

Nothing says fresh like stripes do. Especially in navy & white they are just a classic! We popped in to Youngest Fashion to buy some pretty ankle socks for the end of school year party and came out with new summer outfits! They had a great collection of stripy summer clothes in super soft cotton jersey and we could not say no to these. The girls are the same size so now we bought a few things to share and rotate. One dress, one t-shirt ( we already have skirts & shorts for it), a cardigan & some more cute socks. These will be used so much during this summer, I´m sure of it!

DSC_0240

DSC_0309

DSC_0233

DSC_0298

DSC_0244

DSC_0297

DSC_0237

DSC_0306

DSC_0249

DSC_0308

DSC_0255

DSC_0305

DSC_0239

DSC_0312

DSC_0247

DSC_0301

DSC_0243

 

I took these photos at our local amusement park Linnanmäki. Doesn´t it look fun and colourful?! I also love the idea that their proceeds go to a Children´s Day Foundation charity. So you have fun and you do good at the same time!

Have a fun day!

Hauskaa päivää!

Lattemamma

p.s. The umbrella skirt is from Marie Chantal

4 COMMENTS
|
5,678 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Stripes, stripes, stripes „
Neitioliivi, on May 24, 2016

Ihania raitamekkoja! Meilla oli juuri kylassa mieheni serkku, joka vaatekaappiini kurkistettua totesi, etta sulla taitaa olla raitapaitoihin rakkaussuhde. Ja nimenomaan sinivalkoisiin. Kiitos muuten vinkista Zaran takista. Lopulta takki loysi tien vaatekaappiin. Takki on kerrassaan mahtava. Menee mukana monessa menossa.

Sofia, on May 25, 2016

Neiti Oliivi, kiva, että vinkistä oli iloa!

Kata, on May 24, 2016

Olipa taas piristävä postaus! Kivoja mekkoja, kauniita kuvia. Tulin jälleen hyvälle tuulelle, kiitos Sofia!

Sofia, on May 25, 2016

Kiitos Kata! <3

Leave a comment
name
email
url
message