Jun
14

The little flower girls at a wedding

by Sofia   -   in Good things for kids  Party planning

It´s wedding season and a lot of you may have a little girl in your wedding as a flower girl so I thought I would share my favourite picks for little girls outfits for helping at the wedding. I chose them from different price points too as we do not all share the same budget ( the most expensive of these outfits costs a few euros shy of 700€ and the least expensive is under 60 € . Most of them are at about 150 €).

For the bride who dreams of a hot summer church wedding with children running around and everyone happily sipping prosecco with stripy paper straws. She has pretty cupcakes & decorated cookies as dessert.  

Jacadibridal

This outfit is from Jacadi

 

For the bride who wants gold and blush as her wedding colours, a string quartet and a sit down dinner with a big beautiful cake in the end…

Bonpointbridall

This outfit is from Bonpoint 

 

For the bride who wants a back yard wedding with wild flower arrangements, bunting and silk paper pompoms and a naked cake with cherries and flowers on top…

Cyrillusbridal

This outfit is from Cyrillus

 

For the bride who wants a classic white wedding, serves meringue with whipped cream & berries for dessert, has lily of the valley as decoration but wants to use some of her budget for the dream honeymoon in the Mediterranean too…

Nextbridal

This outfit is from Next

For the bride who serves macarons and pink champagne at her wedding and has pretty pastel flowers like sweet peas, hydrangea, roses and peonies as decorations.

Cyrillusbridalll

This outfit is from Cyrillus

 

For the funky bride who serves gourmet street food from a cart at her wedding and has her guests sipping trendy cocktails.

Zarabridal

This outfit is from Zara

 

For the bride who has plenty of balloons as decorations, has a gorgeous candy bar and shows children classic Disney movies outside on a white screen with pillows on the ground and bowls of popcorn around for them.

Jacadibridalil

This outfit is from Jacadi

 

For the bride who serves classic Italian food, has a croquembouche as dessert and has her guests drinking espressos with limoncello after dinner.

Cyrillusbridall

This outfit is from Cyrillus

 

For the bride who wants a nautical wedding by the sea and serves her guests supreme seafood with a fantastic white wine.

Jacadibridall

This outfit is from Jacadi

 

For the bride who wants a light princess air at her wedding. She has plenty of blooming cherry tree branches as decoration, an old fashioned ice-cream cart for children and serves the best champagne to her adult guests.

Mariechantalbridall

This outfit is from Marie Chantal Children

 

For the bride who has a band playing soulful live music at her wedding and serves a colourful buffet of delicious foods like hummus, a kale salad with ruby red pomegranate seeds, couscous with lemon chicken and other North African and Mediterranean inspired dishes. She wears a designer dress but does not think children necessarily need a label to look cute and trendy.

H&Mbridall

This outfit is from H&M kids 

 

For the traditional bride who wants timeless and chic in her wedding with a champagne tower and calligraphed invitations. She serves her guests a white cake at the end of the dinner and has her gorgeous wedding photographs printed in black and white.

Jacadi bridalll

This outfit is from Jacadi

 

For the bride who has a sleek city wedding, a magistrate service, classic cocktails and dinner in an old school charm filled restaurant that has an interior celebrated for it´s  1940´s designer interior. She has jazz music playing at her wedding and wears ballerina flats & red lipstick with her knee length Balenciaga dress.

Jcrewbridal

This outfit is from J.Crew

Are you getting married this summer and if so, which outfit would you choose for your little flower girl ( if you did not have to think of your budget)?

I´m also curious even if you already are married or don´t have any prospects yet… Which wedding sound most like you?

Lattemamma

p.s. I´m sorry I only chose outfits for little girls, but they all had cute ones for boys too. From Cyrillus you can see their great boy´s ceremonial collection here. From Jacadi you can find them together with the girls exceptional moments collection here. Next has their boys smart styles here. For J.Crew´s extensive suit shop for the little gents go here. H&M also has some boys party clothes here. And last but not least Marie Chantal´s occasion wear for boys is right here.

16 COMMENTS
|
23,139 VIEWS
|
Partager sur Facebook
16 comments on “ The little flower girls at a wedding „
Eeva, on June 14, 2016

Moi!

Vastaan nyt vähän aiheen vierestä, mutta ystäväni häihin tilasin tytöille mekot ja assessorit täältä: http://www.ilovegorgeous.co.uk/ Yksi lempiliikkeistämme edelleen 🙂

T: Eeva

Sofia, on June 20, 2016

Ihania Eeva!

Täti Ruskea, on June 14, 2016

Oih! Ihania! Juuri viikonloppuna sanoin miehelleni, että mitähän sille morsiusneidon mekollekin tehdään, meillä kun ei ole tyttölasta. Suloinen kummityttöni (silloin 3,5v) toimi morsiusneitona. Sulhaspoikana oli vuotta vanhempi kummityttöni serkku, molemmat omien serkkujeni lapsia. Sulhaspojan ja morsiusneidon veljet olivat pukeutuneet samoin kuin sulhaspoika. Nämä sulhaspoikien vaatteet ovatkin olleet juhlavaatekäytössä myös meidän pojilla ja olemme otattaneet pojista myös valokuvat erään rakennuksen portailla (linnanportaat 😉 ) Kuopuksesta on kuva vielä ottamatta. Sitä pitää vähän pohtia, koska muut ovat olleet kuvassa “pareittain”. Morsiusneidolle teetettiin hieman omaa hääpukuani jäljittelevä kokovalkoinen satiinimekko (omani oli silkkiä), jossa oli pitsinauhoja helmassa, hihoissa ja pääntiellä. Vyötäröllä oli sininen nauha. Sulhaspojalla oli pellavanväriset pellavapolvihousut, valkoinen juhlapaita, liivi ja rusetti sekä ulkona pellavalätsä. Liivikankaana oli kauniskuvioinen vaaleansininen&pellavanvärinen kangas. Rusetti oli liivikankaasta, samoin lätsän nappi päälaella. Sulhaspoika kantoi kirkossa sormustyynyä. Tätini ja serkkuni ompelivat poikien vaatteet. Hääpukuni ompelija puolestaan ompeli myös morsiusneidon puvun. Meillä ei ole tiedossa tänä kesänä häitä, vain yhdet kesäjuhlat. Jo viime vuonna katsoin noita H&M:n vaaleansinisiä liivejä, pukushortseja ja puvuntakkeja. Tänä vuonna en hyvän tarjouksen eteen tullessa voinut enää vastustaa niitä. Koko on sellainen, että menee vielä ensi kesänäkin. Tänä kesänä pikkupojat saavat laittaa ne hieman rennommin puettuna kesä(suku)juhliin. Isommilta pojilta puuttuu vielä vaatteet ja se aiheuttaakin haasteita, koska mitään sopivaa ei ole vielä löytynyt.

Sofia, on June 20, 2016

Täti Ruskea, voin kuvitella, että mitä vanhemmaksi pojat tulevat sitä hankalampi on löytää ja vielä sellaista josta hekin pitävät. Onneksi sitten onkin kohta jo hyppäys aikuisten kokoihin ja niistä luulisi sitten juhlavaatetta löytyvän.

Riikka, on June 14, 2016

Voi mitä ihanuuksia!

Sofia, on June 20, 2016

Eikös vain Riikka <3

Johanna, on June 14, 2016

Ihania asuja ja loistavia luonnehdintoja. Mä olisin varmaankin traditional tai nautical :-). Tilanne ei tosin ole ajankohtainen, koska yksi traditional wedding tuli juhlittua 16 vuotta sitten ja sama sulho on kuvioissa edelleen…

Sofia, on June 20, 2016

Johanna,alat nyt suunnitella omien tulevia häitä ;)!

Susanna, on June 14, 2016

Noniin. Ristiäismekkohan tässä tuli sitten valittua. Arvaatkos mikä ;)?

Sofia, on June 20, 2016

Susanna, kääk! Ensinnäkin S´lle vai babylle? Joko se on samaa merkkiä kuin S´n ristiäismekko ( jos bebelle) tai sitten joku Jacadeista. Kaikkihan nämä on ihania, en osaa yhtään sanoa!

Triptraptrull, on June 15, 2016

Ihanat mekot! Voi kun olisi sellainen kesä tiedossa että juhlavia juhlamekkoja tarvittaisiin! Poikien vaatteista vielä vinkki – Kappahlista löytyy usein sopivia, preppy henkisiä vaatteita. Tänä vuonna löytyi tumma pukukin.

Sofia, on June 20, 2016

Kiits hyvästä vinkistä Triptraptrull!

Sanli, on June 15, 2016

Ihania kuvailuja! Olen useamman kerran miettinyt, että onneksi menin naimisiin jo ennen Pinterestin kulta-aikaa, sillä nyt en varmaan enää osaisi tehdä valintoja kaikkien valloittavien tyylien, tunnelmien ja teemojen suhteen. Liian paljon liian kivoja vaihtoehtoja 🙂 Omat hääni pidettiin Välimerellä ja ne olivat (tietenkin, kuten kaikilla morsiamilla ja hääpareilla aina) ikimuistoisen ihanat. Ne olivat tyyliltään tuohon perinteisten ja ajattomien häiden kuvailuun istuvat ruusukimppuineen ja valkoisine kakkuineen.

Sofia, on June 20, 2016

Sanli, mua taas vähän harmitta, että silloin kun mentiin naimisiin niin moien ihanien juttujen saaminen Suomessa oli ihan kiven alla ( esim. sellainen hääkakku jonka halusin!). Häät Välimerellä kuulostaa täydelliseltä!

Helen, on June 16, 2016

Oh this post just makes me want to get married all over again and again and again!! Such adorable little outfits. We are going to a wedding this summer so I have been inspired by the beautiful dresses for little ladies. I also looked at the boys outfits which are lovely too, especially those by Cyrillus. Your descriptions of each wedding style before the outfits are perfect! I’d like a little of each if I could do it all again. A lovely post Sofia, thank you. 🙂

Sofia, on June 20, 2016

Helen, me too!

Leave a comment
name
email
url
message