Jun
20

Petit Bateau

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Ihania perusjuttuja Petit Bateaulta tälle kesälle. Varsinkin alusvaatteet ja t-paidat ovat meidän ihan suosikkeja, niin pehmeitä ja kestävät uuden näköisinä pesusta toiseen. Tämä merkki on yksi omista suosikeistani vuodesta toiseen!

You all know that Petit Bateau is one of my favourite brands. As a child I used to have my underwear and t-shirts from them and have been happy to keep the tradition going. The quality is fantastic year after year and I love how their styles are such classics I can always find something I love there. They have a little girly and a lot sporty and fresh. If I had a boy I´m pretty sure it would be my number one destination for shopping then too. Here are some new cute basics I bought for the girls from the French Riviera.

1664469_DET_1

1664469_PRI

This dress is heaven. It´s the summer dress to have!

1733600_PRI

We have a stack of the white basic t-shirts in both long & short sleeve but these are a favourite of the girls. Luckily they come in a two pack as my girls wear the same size and one´s favourite colour is turquoise and one´s is pink.

1750200_DET_2

1750200_DET_1

I´m loving the fresh but soft colours they have now and especially the new print with the swimmers.

1745300_DET_2

1745300_DET_3

1734600_PRI

You know how some kids underpants are a weird model, they are baggy in a very wrong way. The Petit Bateau pantie fits perfectly on both a non existent bum and a little rounder bum ( I know as in our family we have both).

I always feel that when my kids are dressed in this soft cotton they feel cosy & comfortable. The cutest outfit is just a Petit Bateau t-shirt with a simple skirt, basic pants, leggings, sweats or shorts & a soft cardigan. Hair up on a ponytail and that is basically what my kids wear most days be it on the island or in the city.

A reader of mine hinted that you can buy Petit Bateau on Amazon.fr often for a deduced prize ( thanks for that!).

Ihanaa päivää! Nyt ollaan jo juhannusviikolla ja voin taas vaan hämmästellä kuinka tämä kesä menee hirmuisen nopeasti eteenpäin ja itse ei meinaa kärryillä pysyä!

Lattemamma

All photos from Petit Bateau

8 COMMENTS
|
7,087 VIEWS
|
Partager sur Facebook
8 comments on “ Petit Bateau „
Täti Ruskea, on June 20, 2016

Tilasin juuri meidän pojille Alex and Alexasta valkoiset hihattomat paidat ja kuopukselle bodyt. Näppärästi toimitettiin kotiovelle. Meidän nuoremmat pojat ovat erityisen tarkkoja siitä, että vaatteet tuntuvat hyvältä ihoa vasten eivätkä missään nimessä saa kutittaa. Itsekin atoopikkona ajattelen samoin. Erityisen tärkeitä on suoraan ihoa vasten tulevat vaatteet, kuten alusvaatteet ja yöpuvut. Toisinaan törmää ajatukseen, että juuri alusvaatteet ja yöpuvut voivat olla mitä tahansa materiaalia ja “halppisjuttuja”, koska ne eivät näy mihinkään. Itse olen ostanut pojille paljon POPin alusvaatteita&yökkäreitä ja ilokseni huomasin, että esimerkiksi nämä hihattomat Petit Bateaun paidat olivat jopa edullisempia kuin POPin vastaavat. Pitää vain muistaa, että mitoitus on melko pientä. Onneksi kokoja löytyi teini-ikään asti.

Sofia, on June 20, 2016

Olen tässä kanssasi niin samaa mieltä. Mielestäni erityisesti juuri ne ihoa vasten tulevat materiaalit on oltava pehmeintä puuvillaa. Meillä tytöt ovat onneksi perineet isältään oliivi-ihot jotka eivät kyllä kuivu tai kutia ( toisin kuin omani), mutta viihtyvät silti pehmeissä materiaaleissa ja Petit Bateaun vaatteet ovat muutenkin olleet aina myös heidän suosiossaan. Jersey ja puuvillamekot ovat niin mukavia päällä ja t-paidat & neuletakit yms. myös. Alusvaatteista he tykkäävät vaan näistä ja Sanettan alusvaatteista ja lempiyökkäritkin ovat Petit Bateaun.

Esbomamma, on June 20, 2016

Saako Petit Bateauta tilattua Suomeen mistään kätevästi?

Sofia, on June 21, 2016

Esbomamma, tuolta Ranskan Amazonista minkä linkitin, myös Alex & Alexa myy, Bibaloo myy ja Babyshop myy muistaakseni myös.

Niina, on June 21, 2016

No tiedätkin jo mun rakkauden kyseiseen merkkiin. 😉 Minäkin ihastuin tuohon uimarikuosiin ja nuo pussit missä housut tulivat olivat myös söpöt. Tykkään kovasti kun Petit Bateaun printitkin ovat aikaa kestäviä ja sopivat monen ikäisille. Ja tuo mekko on ihana! Meillä on sama hameena, mekko myytiin ilmeisesti aika nopeasti loppuun meidän tyttöjen koossa enkä ihmettele. Ja olen kyllä ihan samaa mieltä siitä(kin) että haluan lasteni ihoa vasten vaan pehmeitä, turvallisia ja hyvinistuvia vaatteita.

Sofia, on June 27, 2016

Niina, hamekin oli ihana ja mietin sitä toiselle tytölle, mutta kun niitä puolihameita jo on sopivan kokoisia niin en sitten ostanut ” suotta”.

JohannaKoo, on June 21, 2016

Tätä merkkiä on hehkutettu täällä niin paljon, että piti ihan laittaa tilaus menemään. 🙂 Pojalle olisi nyt tulossa kokeiluun vähän alusvaatteita, toivottavasti koot osuivat oikein. Yöpuvutkin olivat ihanan näköisiä, harmi vain, että ei ollut sopivia kokoja jäljellä. Itse olen tykännyt käyttää yö- & alusasuina PdL:n vaatteita. Nekin ovat mukavan tuntuisia ja ainakin meillä on laatukin ollut hyvä.

Sofia, on June 27, 2016

JohannaKoo, toivottavasti tykkäät näistäkin. Me emme ole kokeilleet Pdl:n alusasuja koskaan…

Leave a comment
name
email
url
message