Jul
19

Kauneimmat kukkahaalarit

by Sofia   -   in Random

Kävimme maanantaina kaupungissa kääntymässä yhden päivän. Sillä aikaa kun pyykkikone pörräsi me kipaisimme hakemaan muutaman tarpeen saareen. Shoppailuasuiksi aurinkoisena päivänä valikoituivat Nona K´lta saadut ihanat kukalliset Peppi-haalarit. Ne ovat suloistakin suloisemmat! Haalarit ovat kivat sandaalien tai tennarien kanssa ja niihin voisi erinomaisesti yhdistää vaikkapa farkkutakit tai toki myös pehmoiset neuletakit. Nämä ovat varmasti myös erinomaiset elokuun ekoihin koulu- ja päiväkotipäiviin.

DSC_0482

DSC_0456

DSC_0425

DSC_0422

DSC_0463

DSC_0434

DSC_0441

DSC_0427

DSC_0476

DSC_0457

DSC_0475

DSC_0460

DSC_0436

Nona K on uusi Suomalainen lastenvaatemerkki joka on toistaiseksi keskittynyt erityisesti omaan intohimoonsa, mekkoihin. Mallistossa on pikkukuvioisten mekkojen lisäksi kauniita juhlamekkoja vaikka morsiusneidoille. Tämän heleän brändin takana on Katariina Alftan joka ainakin vielä toistaiseksi ompelee itse kaikki vaatteet Helsingissä. Katariina on kahden pienen tytön äiti joka kävi vanhempainvapaiden aikana ja välissä pukuompelijan koulun tarkoituksenaan perustaa oma lastenvaatemerkki ja tuoda markkinoille kauniita, klassisia lastenvaatteita. Lisää Nona K´n tarinasta voit lukea täältä.

Me tykästyimme näihin hempeisiin, mutta reippaisiin puuvillahaalareihin ihan hirmuisesti ja odotan innolla tämän uuden merkin tarinan jatkoa! Koska mikäs sen parempaa kuin tukea kotimaista käsityötä näin ihanalla tavalla.

Kauniita kesäpäiviä!

Lattemamma

p.s. Peppi-haalarit ja kaikki mekotkin ovat nyt alessa ja hellettäkin on vielä luvassa!

p.p.s. Tytöt ihailevat ihanan Papershop- paperikaupan ikkunoita…

0 COMMENTS
|
6,795 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message