Cooking

Strawberry & Lime Cheesecake

Tein saaressa heinäkuun lopulla anopin syntymäpäiville todella hyvää lime-mansikka juustokakkua. Kakku ei vaadi lainkaan uunia, eikä niin hirmuisesti jauhopeukaloakaan joten tätä uskaltaa vähän vähemmänkin kokenut leipuri kokeilla. Leivoin myös rusina-kaurakeksejä joista tuli tosi hyviä. Juustokakun reseptin löydät täältä ja sopivasti sitkeiden keksien resepti on täällä.

This no bake cheesecake I made on the island for my mother in law´s birthday at the end of July was really good and fairly easy to prepare ( easy enough for all the “non bakers” too!). You can find the recipe for it here. I also made really good ( even if I seem to be bragging here they both were…) oatmeal and raisin cookies. The soft and chewy kind. Find the recipe here.

DSC_0773

DSC_0807

DSC_0795

DSC_0806

DSC_0782

DSC_0789

DSC_0802

DSC_0780

DSC_0804

DSC_0807

DSC_0772

Toivottavasti tykkäät!

If you like cheesecake you should give this a try!

Lattemamma

6 Comments

 • Hanna

  Ihanan näköinen kakku! Mitä tuo ‘heavy cream’ tarkalleen ottaen tarkoittaa? Kuohukermaa? Ja tuo siis pakastetaan yön yli ja otetaan ½ h ennen tarjoilua esille? Ehtiikö sulaa sinä aikana vai onko edelleen jäinen?

  • Sofia

   Hanna, kuohu-tai vispikerma käy hyvin. Oli puolen tunnin jälkeen hieman jäinen, voi hyvin ottaa esiin vähän aiemminkin.Tein ihan tuon linkittämäni ohjeen mukaan.

 • Jenni

  Hei,

  keksiresepti vaikutti niin hyvältä, että oli pakko testata heti. Tuli kyllä todella maistuvia keksejä. Ovat loistava jälkiruoka kasvisosekeiton jälkeen. Lisäksi näyttävät lasisessa keksipurkissa hyvältä 😉 (Koska lasten koulu ei ole vielä alkanut, niin keksipurkin sisältö tyhjenee varmasti nopeasti)

Leave a Reply

Your email address will not be published.