Aug
10
Strawberry & Lime Cheesecake
by Sofia - in Cooking
Tein saaressa heinäkuun lopulla anopin syntymäpäiville todella hyvää lime-mansikka juustokakkua. Kakku ei vaadi lainkaan uunia, eikä niin hirmuisesti jauhopeukaloakaan joten tätä uskaltaa vähän vähemmänkin kokenut leipuri kokeilla. Leivoin myös rusina-kaurakeksejä joista tuli tosi hyviä. Juustokakun reseptin löydät täältä ja sopivasti sitkeiden keksien resepti on täällä.
This no bake cheesecake I made on the island for my mother in law´s birthday at the end of July was really good and fairly easy to prepare ( easy enough for all the “non bakers” too!). You can find the recipe for it here. I also made really good ( even if I seem to be bragging here they both were…) oatmeal and raisin cookies. The soft and chewy kind. Find the recipe here.
Toivottavasti tykkäät!
If you like cheesecake you should give this a try!
Lattemamma
Ihanan näköinen kakku! Mitä tuo ‘heavy cream’ tarkalleen ottaen tarkoittaa? Kuohukermaa? Ja tuo siis pakastetaan yön yli ja otetaan ½ h ennen tarjoilua esille? Ehtiikö sulaa sinä aikana vai onko edelleen jäinen?
Hanna, kuohu-tai vispikerma käy hyvin. Oli puolen tunnin jälkeen hieman jäinen, voi hyvin ottaa esiin vähän aiemminkin.Tein ihan tuon linkittämäni ohjeen mukaan.
Hei,
keksiresepti vaikutti niin hyvältä, että oli pakko testata heti. Tuli kyllä todella maistuvia keksejä. Ovat loistava jälkiruoka kasvisosekeiton jälkeen. Lisäksi näyttävät lasisessa keksipurkissa hyvältä 😉 (Koska lasten koulu ei ole vielä alkanut, niin keksipurkin sisältö tyhjenee varmasti nopeasti)
Jenni, ne oli kyllä niin hyviä! Keksipurkki <3
Tämä menee kokeiluun! Kiitos 🙂
Susanna, mä odotan vastineeksi sitä suklaa fondantin reseptiä! 😉