Sep
6

Intarsia sweater

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

En ole mikään printti t-paitojen suuri ystävä. Mutta neuleista, joihin on kudottu mukaan iso kuva, pidän kovasti.  Hattaralla oli maailman suloisin Ralphin puuvillaneule ihan pikku taaperona. Se oli vaaleanpunainen ja siihen oli aplikoitu pupu. Rakastin sitä neuletta ja Purkkakin toki käytti sitä paljon ja sitten se käärittiin silkkipaperiin ja pakattiin muistojen laatikkoon. Viime vuonna hankin Lontoosta pupuneuleen ja nyt ostin viime viikolla Jacadilta sateenvarjoneuleen. Tässä muutamia kivoja vaihtoehtoja tämän hetken tarjonnasta. Näissä intarsianeuleissa on todella kivoja vaihtoehtoja myös pojille joita valitsin tähän myös mukaan ( kyllä, olen lukenut kommenttejanne ja ymmärrän, että monilla teistä on poikalapsia, joten yritän muistaa valita myös pojille näihin vaatejuttuihinin vaihtoehtoja).

I have always loved pullovers that have cute pictures on them. One of my favourites was a pink Ralph Lauren one Cotton Candy had when she was a baby. It was pink and had a cute bunny on it. Last year I bought the bunny one from Trotters and this year it is an umbrella sweater from Jacadi. I gathered some cute options from the fall collections for you...


ivt9yil9-fdjnllm4prbwnwbadksnfsw4gwyyuy11ji

 

Ralph Lauren has these in the collections every time, just the print varies. I love them!

c22ixfyl8ls-5gwhwatzmklsj5lk5bws-hkdmocd6-q

From here

2010691-123FRONT-product

Fox shirt from here.

2010040-123FRONT-product

I adore this little dog!!!

2010391-316FRONT-product

The umbrella pullover we have for this year. I love the colour. This is great with navy skirts, jeans and believe it or not it actually looked very cute with pale pink corduroy pants too ( the girls love it and want to wear it with everything). 

 

z4ryakiwbahwtvocdb-lqdpydmfardeixg-rksfpyc0

This Petit Bateau cashmere jumper has an adorable racoon on it.

a6kt_puppy_pp3_1

A cute dog pullover Bubble Gum would want to wear every day.

a6kt_herbi_pb2_1

A gorgeous blue.

a6kt_edwin_gy2_1

I really like this one a lot! If I had a boy I would buy it.

a6kt_bunny_pb3_1

We have this bunny pullover from last year just in pink. Bubble Gum loves it so much! I like the blue one a lot too. It has a pompom tail.

What do you think? Trotters had plenty of choice for boys. Vehicles, guardsmen, flags etc. At the Jacadi store I saw a great grey one with a rooster for boys too, but could not find it online. My kids love print t-shirts that I am not a huge fan of ( although I bought them this one form Jacadi now as I thought it´s very cute) so these pullovers are kind of a compromise as we both like them.

Lattemamma

p.s. Olenhan maininnut, että Tallinnan Jacadi toimittaa nettisivujensa kautta myös Suomeen? Osoite on www.jacadi.fi , mutta valitettavasti sinne ei ole vielä päivitetty uutta mallistoa.

 

0 COMMENTS
|
5,130 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message