Sep
29

Hyvää viikonloppua!

by Sofia   -   in Random

Tästä tuli ihan tynkä blogiviikko kun kuopus sairastui angiinaan. Onneksi pikkuinen on jo parempaan päin!

dsc_0595

 

Itse pääsen viettämään nyt siis onneksi jo pitkään suunnitelmissa ollutta viikonloppua lukioaikaisten ystävien kanssa kaverin mökillä. Tiedossa pitkiä kävelylenkkejä, rakkaudella suunniteltuja aterioita, hyvää viiniä, erinomaista keskustelua, varmasti myös väittelyitä, muisteloita, saunontaa ja loputtomia aamukahvikupillisia pyjamat päällä. Spotifyn soittolista on täytetty 2000-luvun vaihteen “aarteilla” ja laukkuun on pakattu lähinnä legginsejä, pehmeitä neuleita ja vähän sporttivaatetta. Niillä pärjää hyvin!

Ihanaa viikonloppua!

Palaan loppujen Pariisin kuvien ja muidenkin aiheiden kanssa ensi viikolla…

Poor Bubble Gum got strep from her nursery so my blog week got short as I was taking care of her, going to the doctors, labs, pharmacy etc.  But I will get back next week with more photos from Paris and some other things too… Like this gorgeous, soft, warm and comfy dress from Marie Puce in Paris Bubble Gum has lived in since Tuesday morning she woke up and got it…

Lattemamma

0 COMMENTS
|
4,815 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message