Interior design

Tunnelmalliset myyjäiset

Tässä vähän esimakua aarteista joita löydät Katajanokalta tunnelmallisista myyjäisistä. Siellä on myös mm. aivan ihania Liberty kuvioisia käsilaukkuja jotka ovat olleet meidän tyttöjemme suosikit ja joka reissulla mukana ja paljon muutakin jota ei nyt näissä kuvissa näy.

Tunnelmalliset myyjäiset Katajanokalla

osoitteesta Satamakatu 5

29.11-3.12 klo. 11.0 -18.00!

tunnelmalliset-2016

 

Toivottavasti törmäämme siellä! Sanokaahan myös äidille ja hänen ystävilleen terveisiä, että olette Lattemamman lukijoita jos käytte!  

Lattemamma

p.s. Nuo kurpitsat ovat luonnossa niin mahtavat! Suunnitteen täällä jo Tuhkimo juhlia lapsille jotta voin käyttää omaani rekvisiittana… Ja nuo “kruunut” ovat yksi kauneimmista asioista mitä olen tytöille hankkinut pitkään aikaan. Saatte  niistä vielä ihan erillisen postauksen, mutta suosittelen lämpimästi näkemään ne “livenä”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.