Dec
13

Lucia

by Sofia   -   in Random

Hyvää Lucian päivää! Tänä vuonna Luciaksi on valittu suloinen Ingrid Holm. Lucia kruunataan Tuomiokirkossa 17.00 ja kulkue lähtee Senaatintorilta 18.00.

Vastailin viime vuonna La Coqueta Kids blogiin Lucia-perinteestä. Voit lukea jutun täältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

unknown-13

unknown-21

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaunista Lucian päivää ja valoa pimeyteen! Täältä voit kuunnella tuon mielettömän tunnelmallisen Sankta Lucia-kappaleen.

Lattemamma

p.s. Täällä on koko perhe ollut kamalassa vatsataudissa ja itse makaan vielä toipilaana sängyssä joten tänä vuonna jää sekä kulkue, että pullan leipominen meiltä väliin…

7 COMMENTS
|
4,494 VIEWS
|
Partager sur Facebook
7 comments on “ Lucia „
Katja, on December 13, 2016

Voi ei, pikaista paranemista teille. Me katsottiin Yle femmalta Lucian kruunaus tänään kun ei jaksettu lähteä paikan päälle. Noita pullia pitää kyllä tehdä, kuuluu perinteisiin.

Karkki, on December 13, 2016

Voi ei kuinka kurjaa 🙁 Vatsatauti on kenkku vieras. Hus pois pöpöt ja pikaista toipumista.

Sofia, on December 14, 2016

Kiitos Katja ja Karkki! Onneksi sairastettiin ennen joulua ja toivottavasti saadaan nyt sitten juhlia terveinä!

Täti Ruskea, on December 14, 2016

No olipas kurja tauti, mutta kuten sanoit, hyvä että on nyt ohi ennen joulua. Itselläni oli poikkeuksellinen Lucian päivä, sillä sain olla kerrankin Helsingissä näkemässä “oikean” Lucian. Muutenkin olen nauttinut tämän viikon ajan Helsingin joulutunnelmasta, ihanista valoista, Tuomaan markkinoista ja myös viimeisten joululahjaostosten tekemisestä ihan itsekseni 😉 Eräs haaveeni toteutui tänä vuonna, kun veimme pojat perinteisesti studiokuvaukseen joulun alla (paikallisessa valokuvausstudiossa on aina edullinen kampanja) ja sain ikuistettua oman “stjärngosse”rivistöni 🙂 Kolme vuotta sitten jo otettiin vastaava kuva, mutta siitä puuttui kuopus. Nyt on rivi valmis.

Sofia, on December 19, 2016

Voi Täti Ruskea, kuulostaa ihan täydelliseltä! Olisipa hauska nähdä tuo kuva, se on varmasti aivan ihana. Ja toivottavasti Helsinki on tarjonnut sinulle parastaan!

Aurora, on December 16, 2016

Harmi kuulla, että sairastuitte! Hyvä kuitenkin, ettette sairasta vatsatautia jouluna. Se vasta kurjaa olisikin. Meillä oli aivan erityinen Lucian päivä, sillä tyttäremme lauloi tänä vuonna itse valoa tuoden pimeyteen ruotsinkielisen päiväkotinsa omassa kulkueessa. Kiersivät lähiseudun päiväkodit, vanhainkodit ja leikkipuistot. Kyllä oli tippa linssissä vanhemmilla. Niin suloista!

Sofia, on December 19, 2016

Oi Aurora, kuulostaa ihan täydelliseltä! <3

Leave a comment
name
email
url
message