Random

Lucia

Hyvää Lucian päivää! Tänä vuonna Luciaksi on valittu suloinen Ingrid Holm. Lucia kruunataan Tuomiokirkossa 17.00 ja kulkue lähtee Senaatintorilta 18.00.

Vastailin viime vuonna La Coqueta Kids blogiin Lucia-perinteestä. Voit lukea jutun täältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

unknown-13

unknown-21

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaunista Lucian päivää ja valoa pimeyteen! Täältä voit kuunnella tuon mielettömän tunnelmallisen Sankta Lucia-kappaleen.

Lattemamma

p.s. Täällä on koko perhe ollut kamalassa vatsataudissa ja itse makaan vielä toipilaana sängyssä joten tänä vuonna jää sekä kulkue, että pullan leipominen meiltä väliin…

7 Comments

 • Katja

  Voi ei, pikaista paranemista teille. Me katsottiin Yle femmalta Lucian kruunaus tänään kun ei jaksettu lähteä paikan päälle. Noita pullia pitää kyllä tehdä, kuuluu perinteisiin.

 • Täti Ruskea

  No olipas kurja tauti, mutta kuten sanoit, hyvä että on nyt ohi ennen joulua. Itselläni oli poikkeuksellinen Lucian päivä, sillä sain olla kerrankin Helsingissä näkemässä “oikean” Lucian. Muutenkin olen nauttinut tämän viikon ajan Helsingin joulutunnelmasta, ihanista valoista, Tuomaan markkinoista ja myös viimeisten joululahjaostosten tekemisestä ihan itsekseni 😉 Eräs haaveeni toteutui tänä vuonna, kun veimme pojat perinteisesti studiokuvaukseen joulun alla (paikallisessa valokuvausstudiossa on aina edullinen kampanja) ja sain ikuistettua oman “stjärngosse”rivistöni 🙂 Kolme vuotta sitten jo otettiin vastaava kuva, mutta siitä puuttui kuopus. Nyt on rivi valmis.

  • Sofia

   Voi Täti Ruskea, kuulostaa ihan täydelliseltä! Olisipa hauska nähdä tuo kuva, se on varmasti aivan ihana. Ja toivottavasti Helsinki on tarjonnut sinulle parastaan!

 • Aurora

  Harmi kuulla, että sairastuitte! Hyvä kuitenkin, ettette sairasta vatsatautia jouluna. Se vasta kurjaa olisikin. Meillä oli aivan erityinen Lucian päivä, sillä tyttäremme lauloi tänä vuonna itse valoa tuoden pimeyteen ruotsinkielisen päiväkotinsa omassa kulkueessa. Kiersivät lähiseudun päiväkodit, vanhainkodit ja leikkipuistot. Kyllä oli tippa linssissä vanhemmilla. Niin suloista!

Leave a Reply

Your email address will not be published.