Dec
20

Shabby chic village

by Sofia   -   in Good things for kids  Party planning

This years gingerbread ” house” project is a shabby chic ( mostly very shabby) village of small gingerbread houses on a hill. This pastel concoction is moving out of the kitchen and in to the girls room as soon as the organising in there is finished and it´s all set for the big day. My kitchen will be de- pastellised a little.

Tämän vuoden piparkakkutalo onkin vuoren rinteessä oleva vanha kylä joka on täynnä hieman vinksallaan tönöttäviä mökkejä. Rääkyvä Röttelö tulee tästä hieman mieleeni. Ja toki pastelliset pikku kylät Cinque Terressä. Ensi vuonnaa teen jotain isoa ja suurpiirteistä, tässä oli aikamoinen näpertäminen. ( tämä on siis tehty pienimmälle jalustalle ja mökit ovat noin tulitikkuaskin kokoisia)

dsc_0894

dsc_0907

dsc_0899

dsc_0906

dsc_0893

dsc_0908

Have a great day!

Ihanaa päivää!

Lattemamma

 

4 COMMENTS
|
5,022 VIEWS
|
Partager sur Facebook
4 comments on “ Shabby chic village „
Jenni, on December 20, 2016

Näyttää upealta ja suloiselta <3
Ihanaa joulun aikaa koko perheelle!

Sofia, on December 30, 2016

Kiitos Jenni <3

Susanna, on December 20, 2016

Hullunkurisen ihana! Minkä ympärille fasadit kokosit? Vai pysyykö vain kuorrutteella kasassa?
Meidän tämän vuoden pipariprojekti oli tämä https://fi.pinterest.com/pin/328059154090037522/
Hieno tuli valoineen ja Lontoon busseineen MUTTA jos olisi vähän lukenut ohjeita tarkemmin etukäteen olisi tajunnut miten iso rakennelma oli kyseessä:) Viikon jaksoimme katsella siltaa keittiönpöydällä ja kun sille ei löytynyt kunnollista säilytyspaikkaa, piti silta pistää jo atomeiksi. Mutta kivaa sen rakentaminen oli!

Sofia, on December 30, 2016

Susanna, varmasti oli upea! Kiinnitin fasadit styroksiseen kartioon sulatetulla sokerilla.

Leave a comment
name
email
url
message