Good things for kids,  Party planning

Shabby chic village

This years gingerbread ” house” project is a shabby chic ( mostly very shabby) village of small gingerbread houses on a hill. This pastel concoction is moving out of the kitchen and in to the girls room as soon as the organising in there is finished and it´s all set for the big day. My kitchen will be de- pastellised a little.

Tämän vuoden piparkakkutalo onkin vuoren rinteessä oleva vanha kylä joka on täynnä hieman vinksallaan tönöttäviä mökkejä. Rääkyvä Röttelö tulee tästä hieman mieleeni. Ja toki pastelliset pikku kylät Cinque Terressä. Ensi vuonnaa teen jotain isoa ja suurpiirteistä, tässä oli aikamoinen näpertäminen. ( tämä on siis tehty pienimmälle jalustalle ja mökit ovat noin tulitikkuaskin kokoisia)

dsc_0894

dsc_0907

dsc_0899

dsc_0906

dsc_0893

dsc_0908

Have a great day!

Ihanaa päivää!

Lattemamma

 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.