Dec
24

Happy Holidays

by Sofia   -   in Random

dsc_0919

Vaikka itse rakastankin sitä tunnetta kun koti on siisti ja puhdas ja kaikki on paikoillaan, niin lopulta kaikkein tärkeintä ei kuitenkaan ole se miltä kotona näyttää vaan se hetki kun lapsen silmät kirkastuvat hänen saadessaan suuhunsa sen mantelin joulupuurosta, se kun istumme koko perhe pöydän ääreen ja puheensorina virtaa lämpimänä lävitseni ja se kuinka saan illalla viereeni pienet rakkaimmat lukemaan iltasatua, siihen ihan lähelle. Odotan aamukahviani takkatulen rätistessä, odotan Lumiukko elokuvaa jota kömmimme sohvalle katsomaan kainaloittain, ja tiedättekö, odotan jopa sitä hassua hetkeä kun kipaisen lämpöisestä kodista sisäpihan roskikselle kirpakan raikkaaseen ilmaan ja katson ylös oman kotimme ikkunoita, sitä valoa, kuusen kimallusta ja sitä pakahduttavaa tunnetta sydämessä kun tiedän, että siellä ylhäällä on minun kotini ja minun perheeni. Näistä aion myös olla tänä jouluna kiitollinen.

I´m thankful for and looking forward to the time spent with my family. I love a clean and organised home and it´s true my soul does rest in it, but if you did not have time to do everything perfectly remember it´s not the most important thing. It may sound strange but I look forward to the moment I sneak out after dinner to take the trash out. The air is crisp and cold compared to the warmth inside. I look up at my home where all my loved ones are. I can see the lights and the candles on the tree twinkling. I can almost hear someone laughing or even one girl telling the other off or my husband telling them to calm down. It makes me happy. I look froward to my morning coffee by the crackling fire, us watching Snowman on the sofa all huddled together. And I so love cuddling with my girls at night in the bed reading them a new book Santa brought the night before Christmas eve ( which is when we celebrate the main event in Finland as you all know Santa is from Finland and he personally visit all the houses of Finnish kids the night before he starts his sleigh ride around the world to deliver the rest of the parcels at night through the chimney). 

I wish you Happy and Magical Holidays!

Toivon sinulle taianomaista ja tunnelmallista joulunaikaa!

Lattemamma

0 COMMENTS
|
5,209 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message