Jan
5

Ask me

by Sofia   -   in Random

DSC_0142

Olisiko sinulla jotain mitä olet aina halunnut kysyä minulta, blogiin liittyen tai muutenkin? Vastailen sinulle parhaani mukaan, toki jotkut elämäni osa-alueet olen tarkoituksella jättänyt blogin ulkopuolelle joten ihan kaikkeen en lupaa vastausta.

If you have a question for me. About me, about the blog or about anything you would like me to write about on the blog, now is a good time to do so! Shoot!

I will try to make this blog year a little more structured than the previous one but as I work full time on top of writing the blog, taking part in the family life and trying to be a good friend sometimes too it is not always happening. I have still made some plans for this blog year so I´m glad if you hang here with me .

Lattemamma

19 COMMENTS
|
6,556 VIEWS
|
Partager sur Facebook
19 comments on “ Ask me „
Liina, on January 5, 2017

Hei
Kiitos kivasta, kepeästä blogistasi.
Blogista voi päätellä että Sinäkin olet hyväosainen ja etuoikeutettu (jos niin voi sanoa). Olisi kiva lukea miten suhtaudut kateuteen, johon väistämättä törmää. Tiedän että jokaisen elämässä on omat kipunsa (niin minullakin), mutta sitä kadehtijat eivät tule ajatelleeksi. Toivoisin siis pohdintaa taloudellisesta eriarvoisuudesta, sitä seuraavasta kateudesta ja siihen suhtautumisesta. Tietysti tosi ystävät ja lähimmät eivät kateutta osoita mutta sellaiset “puolitutut”…

hanneleh, on January 5, 2017

kiitos hyvästä blogista. Itseäni on aina mietityttänyt että mitä teet työksesi ja millainen on koulutuksesi? Ainakin matkustelet paljon ja ilmeisesti on vapaapäiviä viikolla silloin tällöin. Työsi kuulostaa aiva unelmalta. Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet työssäsi? Entä tunnistetaanko sinut ja lapsesi kadulla? Miten suhtaudut siihen?

mimmi, on January 5, 2017

Heippa! Hyvää alkanutta uutta vuotta!
Olen itse raskaana ja eni paljon muutakaan ajattele kun juuri raskautta, synnytystä ja vauvaaikaa, niin minun mielestä olisi hauskaa jos voisit ehkä palata raskausajan ajatuksiin, kertoa vähän miltä se tuntui ja ehkäpä vähän synnytyksestä?
Kiitos ja jatka samaan malliin!

Katariina, on January 5, 2017

Hei! Kiitos uskomattoman kauniista, inspiroivasta ja ihanasta blogista! Osaat kirjoittaa kauniisti ja huomaat elämän pienet, kauniit asiat. Olen seurannut päivittäin blogiasi jo alkutaipaleeltasi lähtien. Olen saanut hyviä vinkkejä mm. omien tyttöjeni vaatetukseen, löytänyt kauttasi hyviä vaatemerkkejä ja nettikauppoja, ja askarteluvinkkejä. Ja eräs asia, mistä olen Sinulle päivittäin kiitollinen, on viiden vuoden päiväkirjavinkkisi Mom´s one line a day. Neljäs rivi alkoi tänä vuonna, en olisi sitä itse keksinyt…Mutta asiaan. Olen ymmärtänyt, että miehesi on ranskalainen ja Sinä ilmeisesti puhut äidinkielenäsi ruotsia? Mikä on perheenne yhteinen kieli?

Anna, on January 5, 2017

Hei ja kiitos hyvin kauniista ja inspiroivasta blogista! Sinulla on oikein mukava ja klassinen tyyli, jota on kiva näin blogin kautta seurata. Olisin kysynyt kun olen ymmärtänyt, että kun olette miehesi puolelta juutalaisia, niin miten se näkyy perheenne arjessa? Kiinnostaisi tietää miten kaksi eri uskontoa yhdistetään!
Ja toinen kysymys, miten pitkälle olet miettinyt perheenne ja tyttöjesi yksityisyyttä blogiin liittyen? Se on varmastikin seikka jota moni miettii someaikana…

Hanne, on January 5, 2017

Kiitos ihanasta blogista joka tuo ihania esteettisen kauniita hetkiä arjen keskelle.
Minua kiinnostaa se mistä ammennat intoa järjestää arkeen juuri näitä pieniä erityisiä hetkiä. Tuleeko se tavasta mitä itse olet kokenut lapsena? Entä teetkö vuorotyötä (joka mahdollistaa hitaita aamuja tai vapaapäiviä viikolla) tai lyhennettyä työviikkoa tms. nauttiaksesi enemmän lapsista ja kodin laittamisesta tässä elämäntilanteessa kun lapset ovat vielä pieniä?

Johanna, on January 5, 2017

Kiva idea! Kaunis kotinne vilahtelee useasti kuvissa ja olen pitkään ihaillut sisustustanne. Oletko käyttänyt jonkinlaista sisustus-ammattilaista vai suunnitellut kaiken itse? Mistä ammennat inspiraatiota sisustukseen ja olisiko sinulla joitain “suuria linjoja” tai sisustusfilosofiaa jota voisit jakaa? Pidän blogistasi kovasti 🙂

Täti Ruskea, on January 6, 2017

Olen tainnut jo useampana vuonna kommentoida tähän ja varmasti aina samoja asioita. Ne ovat kuitenkin juuri niitä juttuja, jotka saavat pysymään täällä ja nauttimaan blogistasi. Kiitos siis erityisesti lukuisista lastevaatevinkeistä, joita olen pojilleni saanut! Minua kiinnostaisi päästä kurkistamaan sinun vaatehuoneeseesi. Päivä tai viikko Lattemammana 🙂 Vaatehuolto ja itsesi hoitaminen (päivittäiskosmetiikka ym.) kiinnostaisi myös. Ihailen kykyäsi löytää aina uusia ja mielenkiintoisia aiheita blogiisi, vanhoja tuttuja unohtamatta <3

Ann, on January 6, 2017

Hei! Tunnut olevan aikamoinen shoppailija. Eikö sulle tulee koskaan ostoähkyä kaiken sälän keskellä? Voisitko ajatella pitävästi esim. kuukauden ostolakkoa?

Täti Ruskea, on January 6, 2017

Lisäänpä vielä, kun unohtui kirjoittaa: toivoisin kesänviettopaikastanne saaristossa myös sisustuskuvia.

Karkki, on January 6, 2017

Hei, kiitos ihanasta blogista ja kaikista ihanista vinkeistä, joita täältä olen ammentanut. Moni jakamasi resepti on meillä vakikäytössä ja useaa olen testannut.

Itseäni kiinnostaisi lukea tyttöjen ja ehkä vanhempien harrastuksista. Mitä teillä harrastetaan, miten arkirutiinit yms hoidetaan harrastuspäivinä ja miten näihin harrastuksiin on päädytty. Lisäksi olisin kiitollinen urheiluvaatevinjeistä sekä lapsille että äidille 😉

Ihanaa loppiaista <3

malviina, on January 6, 2017

Minä toivoisin enemmän tyylijuttuja, vaatteita, hiuksia, meikkejä, asusteita. Myös sisustusjutut kiinnostaa. Moisia blogejahan on netti pullollaan mutta pidän tyylistäsi joten olisi kiva lukea em asioista sinun kirjoittamanasi. Kiitos jälleen kerran ihanasta blogistasi, joka päivä kurkkaan onko tullut uutta postausta. Kaikkea hyvää uuteen vuoteen koko perheellesi!

Marenki, on January 6, 2017

Hei Sofia, blogisi on ehtymätön inspiraation lähde minulle ja varsinkin kotinne ihana sisustus, kauniit kattaukset ja sijainti vanhassa kerrostalossa kiinnostavat kovasti. Harmi että sisustuskuvia on ollut vähemmän viime aikoina, mutta ymmärrän että blogisi keskittyy enemmän lapsiin ja kokkaukseen 🙂 Haluaisinkin tietää oletko perinyt sisustustyylisi lapsuudenkodistasi ja oletko aina asunut keskustassa vai onko myös omakotitalossa asuminen sinulle tuttua?

Ellie, on January 7, 2017

Hei Sofia! Ja kiitos ihanasta blogista. Tämä kuuluu lemppareihini, vaikka elänkin aika erilaista elämää kuin sinä. Yhtymäkohtia löytyy kuitenkin sen verran, että mielenkiinto pysyy yllä :). Tämä blogi todella on inspiraation lähde.
Haluaisin mielelläni nähdä, minkälaisia säilytysratkaisuja teillä on ja miten pidät järjestystä yllä. Erityisesti kiinnostaa, miten saatte lelut yms tyttöjen pienet jutut pysymään järjestyksessä. Minkälaisia ovat arjen rutiinit teillä? Miten helpotat arkea? Mitä teet itse ja mitä ulkoistat?
Ihanaa viikonloppua <3

Ginger, on January 7, 2017

Minua kiinnostaisi tietää, millainen peruspäiväsi on? Entä oletko miten ulospäin suuntautunut, miten se sinussa näkyy? Entä asuinpaikkanne, onko keskusta ainoa oikea paikka sinulle vai voisitko kuvitella muuttavasi esimerkiksi maaseudulle tai vähän syrjempään?

Mikä on sisustuksellisesti haastava paikka? Missä säilytätte kirjojanne? Olen ymärtänyt, ettäsinulle on psljon kalusteita, jotka ovat jo vanhempia, onko sisustustyylisi ollut aina samanlainen, miten kuvailisit sisustustyyliäsi? Entä teetkö hutiostoksia simsustukseen tai vaatteisiin liittyen?

Tuplamamma, on January 8, 2017

Kiitos, kun jaksat ja ehdit pitää tätä ihanaa blogia! Siitä tulee hyvälle mielelle, vaikka päivä olisi lähtenyt vähän huonommin käyntiin… Minua kiinnostaisi kuulla itselle ajankohtaisesta aiheesta eli koulupohdiskeluistanne – päädyittekö suomen-, ruotsin- vai jonkun muun kieliseen kouluun?

Ellie, on January 10, 2017

Hi!

I find your blog and IG very inspiring in many ways, love all the cozy things you do with/for your daughters and you seem to be such a kind and lovely person. It might be that someone has already asked you this above (do not understand Finnish) but would love your tips on inspiring life style books and websites where you find all those cute children things (live in Sweden).

Thank you and wish you a great 2017!

Ellen, on January 10, 2017

Kiitos ihanista postauksista! Olisin kiinnostunut teidän perheen pyykkihuollosta, miten saat sen toimimaan pienehkössä(?) tilassa.

Katja, on January 16, 2017

En ole aikoihin onnistunut lähettämään kommentteja kännykästä, jostain syystä ilmoittaa vaan mulle “error”, kun yritän kommentin laittaa. Nyt vihdoin sain tultua koneelle ja tästä onkin mukavampi lukea, kun näkee kuvat isompina. Minulla olisi paljon kysymyksiä, mutta luulenpa, että ne ovat liian henkilökohtaisia ettet niihin halua julkisessa blogissa vastailla. Haluaisin tietää lapsuudestasi, suhteestasi äitiisi (joka vaikuttaa ihanteelliselta), rakkaustarinasi (miten tapasit miehesi ja mihin hänessä hullaannuit), haluaisitteko kolmannen lapsen (itse tietysti ajattelen, että totta kai), miten mallivuotesi ovat vaikuttaneet minäkuvaasi ja oletko nyt unelma-ammatissasi vai haluaisitko vielä vaihtaa uraa. Näitä mietin, mutta en odota vastauksia tässä, ymmärrän että menee liiaksi uteluksi. Erityisesti pidän blogisi positiivisesta vireestä ja kauniista kuvista. Näin unta tossa joulun tienoilla, että olit tehnyt Lattemamman leivontakirjan ja minä sitä jonotin (se oli niin suosittu) Akateemisessa kirjakaupassa. Oletko ajatellut, että semmoinen voisi olla mahdollista? Kaikkea hyvää toivotellen ja ihanaa, kun tämä blogi on olemassa.

Leave a comment
name
email
url
message
Oops »