Good things for kids,  Interior design

Arvonta

Hyvää alkavaa viikkoa ihanat!

Viime viikon päivittelin Ombrellinon Instagramia ( kuten jo kerroin 100 kertaa) ja sain ilokseni arpoa siellä suosikki tuotteeni Ombrellinon valikoimista. Käykää siis kaikki @ombrellinoshopin Instagramissa osallistumassa koska suosikkini on myös monen muun lemppari, maailman suloisin pupuvalo! Tägäämällä ystävän kommenttiin myös ystäväsi voi voittaa saman lampun. Ei hullumpaa!

DSC_0466

DSC_0492

DSC_0442

DSC_0471

DSC_0477

DSC_0472

Hyvää hiihtolomaa sitä viettäville! Itse joudun osan viikosta olemaan töissä, mutta ainakin tänään pääsen aamupäiväksi ekaluokkalaisen kanssa kaupungille aamupalalle ihan kahdestaan. Ei hullumpi maanantai!

Lattemamma

edit. Arvonta on suoritettu

Leave a Reply

Your email address will not be published.