Feb
20

Arvonta

by Sofia   -   in Good things for kids  Interior design

Hyvää alkavaa viikkoa ihanat!

Viime viikon päivittelin Ombrellinon Instagramia ( kuten jo kerroin 100 kertaa) ja sain ilokseni arpoa siellä suosikki tuotteeni Ombrellinon valikoimista. Käykää siis kaikki @ombrellinoshopin Instagramissa osallistumassa koska suosikkini on myös monen muun lemppari, maailman suloisin pupuvalo! Tägäämällä ystävän kommenttiin myös ystäväsi voi voittaa saman lampun. Ei hullumpaa!

DSC_0466

DSC_0492

DSC_0442

DSC_0471

DSC_0477

DSC_0472

Hyvää hiihtolomaa sitä viettäville! Itse joudun osan viikosta olemaan töissä, mutta ainakin tänään pääsen aamupäiväksi ekaluokkalaisen kanssa kaupungille aamupalalle ihan kahdestaan. Ei hullumpi maanantai!

Lattemamma

edit. Arvonta on suoritettu

0 COMMENTS
|
5,244 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message