Mar
3

Happy thoughts

by Sofia   -   in Random

le weekend

I had an incredible week filled with energy from friends and it will continue to the weekend. On Monday I went to the late night movies with one friend ( it´s a great way to meet a girlfriend even after all the hobbies & homework ). On Tuesday I had one friend come over for breakfast and girl talk with bagels and lox and had dinner with a group of girlfriends ( the original Lattemamma´s) the same night at OX which is a fairly new restaurant in Helsinki. I´m having two lovely ladies for lunch today, one all the way from London and tonight I´m going to see a play and have a glass of red wine with my high school besties. 

So all in all the week has been and will be filled with girl power. If that does not give one an uplift then I don´t know what will. I practically filled my week with my favourite people! There may also have been some plane tickets purchased recently for an adults ski trip weekend with my oldest favourite person ( and our husbands) in a few weeks time and a plan to meet another friend in New York briefly at the end of the month. I have a spa day booked this month with two friends and I penciled in a night to meet up with a friend I have not seen in years. Sometimes when we have small children we tend to just go with the everyday life of hobbies, washing, cooking, bedtime stories and school runs. And there is absolutely nothing wrong with that, vice versa. But it´s so important to me to make some room for friends. Obviously for friends I have in common with my husband, but I find it so important to have these girlfriends of my own as well. They are my happy thought!

Have a lovely weekend!

Hyvää viikonloppua !

Lattemamma

p.s. Some pinkspiration for the weekend for whomever felt like it was never coming this week. It always does. Thankfully!

 

6 COMMENTS
|
4,474 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ Happy thoughts „
Hanne, on March 3, 2017

Hei,
Minua kiinnnostaa mihin kannattaa suunnata aikuisten laskettelumatkalle? mitä vaihtoehtoja teillä oli kun suunnittelitte? minne pitkässä viikonlopussa ehtisi niin että iso aika ei menisi lentoon ja siirtymisiin kentältä kohteeseen? Ihanaa lomaa teille!

Sofia, on March 5, 2017

Moi Hanne, lennetään niinkin kauas kuin Rukalle. Vaihtoehtoja ei tällä kertaa edes mietitty kun ystävillä on siellä “mökki”. Kun lentää torstai-iltana vikalla koneella sisään ja sunnuntaina vikalla koneella kotiin niin jää kolme kokonaista lasku/ hiihtopäivää käyttöön. Rukan rinteet ja ladut on meille tosi tutut joten ei vaadi mitään ylimääräisiä ponnisteluja suunnitelmien osalta. Eli täydellinen pikku viikonloppureissulle jos tavoitteena on ulkoilla, urheilla, saunoa, tehdä hyvää ruokaa ja höpötellä takkatulen ääressä viinilasi kädessä ystävien kanssa. Kiitos lomatoivotuksista, vielä siihen on vähän aikaa, mutta odotan jo innolla!

Katja, on March 10, 2017

Puhut asiaa; ystävät ovat tärkeitä. Juuri ne vanhat omat ystävät, eivät vain miehen kanssa yhteiset ystävät. Hyvä muistutus tämä kirjoitus minulle. Taidankin heti laittaa pari viestiä omille ystävilleni ja ehdottaa tapaamista pitkästä aikaa. Sitten taas jaksaa kotiäidin arkea kun välillä saa pientä vaihtelua.

Sofia, on March 22, 2017

Katja, juuri näin!

Ita, on March 22, 2017

“Girl power” nothing like it!

Sofia, on March 22, 2017

Indeed Ita!

Leave a comment
name
email
url
message