Mar
14

Weekend in my home

by Sofia   -   in Interior design

I often get asked for interior photos from our house and so was the case this time when I asked you to present me with preferences and questions. So one Saturday I finally took the camera stand out of the closet and took some photos from our home. Nothing much has changed from the photos you have seen here before but I guess that is not relevant…

DSC_0925

DSC_0909

DSC_0905

DSC_0922

DSC_0906

 

DSC_0911

 

DSC_0914

DSC_0919

DSC_0937

DSC_0907

DSC_0931

So our living room on a normal day. Other rooms coming later on…

Lattemamma

6 COMMENTS
|
7,718 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ Weekend in my home „
Täti Ruskea, on March 14, 2017

Kiitos kuvista! Pidän kovasti tästä värimaailmasta ja tunnelmasta <3 Meilläolohuoneesta on kehkeytynyt mulle murheenkryyni sisustamisen suhteen. Aina välillä ajattelen, että hankin jonkun ammattilaisen sisustamaan sitä. olen vuosien varrella pyöritellyt huonekaluja monella tavalla, mutta mihinkään ratkaisuun en ole pitkään ollut tyytyväinen. Tykkään tuosta sohvat vastakkain -asettelusta. Se oli mullakin alkuperäisen versio ja tavoite.

Anna, on March 14, 2017

Ihanan rauhallinen tunnelma, niin kauniit sävyt.
..ja kiva, jos muutkin huoneet ovat tulossa =)
Aurinkoista viikkoa Sinulle!

Karkki, on March 14, 2017

Kiitos kuvista! Minäkin pidän kovasti kuvista välittyvästä harmonisesta tunnelmasta. Sohvapöytä varsinkin on mieleeni. Onko sen tehnyt puuseppä mittojen mukaan vai onko se ostettu “kaupasta”? Meillä on edessä uuden sohvapöydän hankinta nykyisen sohvapöydän valmistusvirheen vuoksi. Mieluisaa pöytää vaan ei tahdo löytyä ja olenkin selaillut puuseppien valikoimia. Onneksi tätä hankintaa voi tutkailla ajan kanssa.
Ihanaa viikkoa 🙂

E, on March 14, 2017

Kaunista, siistiä, mutta ei millään tavalla kliinistä. Lämmin tunnelma, vaikka värimaailma on hillitty. Kiva kun telkkarikin on reilusti paikallaan, se kun kuitenkin on osa nykyaikaista kotia. Voin kuvitella perheesi tuohon katselemaan leffaa perjantai-iltana, herkut pöydällä <3

Marenki, on March 15, 2017

Kiitos, näitä on aina kiva katsella. Seuraavia odotellessa 🙂

Sofia, on March 22, 2017

Kiitos kaikille ihanista kommenteistanne <3 <3 <3! Ja Karkki, sohvapöytä on Salista.

Leave a comment
name
email
url
message