Interior design

Dining room

Ruokasalinkaan puolella ei ole tapahtunut mitään ihmeellistä viime aikoina sisustuksen suhteen. Ainoastaan tuo nukkekoti on ilmestynyt vaatehuoneen oven vierelle jouluna. Nukkekodista puuttuu vielä muutama jalka- ja kattolista joten en ole siitä vielä sen takia jakanut kuvia. Olisi kiva saada se ensin valmiiksi, mutta tuo meidän nukkekodin arkkitehti ja rakennusmestari on ollut hieman kiireinen ihan oikeitten töittensä parissa. Pienet sisustuselementit siellä täällä vaihtuvat meillä jatkuvasti, mutta suuret linjat ovat pysyneet melko tylsänkin samanlaisina.

If there is something different in our dining room it is the doll house that arrived there this Christmas. It´s already part of the deco sitting on it´s Gustavian table with a little stool in front so the girls can reach to play with it. The house still needs a few finishing touches inside before I take some photos for the blog.

DSC_0944

DSC_0939

DSC_0949

DSC_0953

DSC_0955

DSC_0942

DSC_0973

DSC_0977

Our dining room in a pretty early Spring weekend light.

Mukavaa päivää!

Lattemamma

p.s. Tiedän, että olette toivoneet kuvia vaatehuoneesta, mutta valitettavasti se on niin pikkuriikkinen ( tuon ylimmässä kuvassa näkyvän seinusta kokoinen) ja sinne ei tule lainkaan luonnonvaloa, joten siellä on ihan mahdoton kuvata.

4 Comments

  • hanneleh

    Niin kaunista. Teillä on niin kauniita huonekaluja. Tuntuu ettei mistään löydä tuollaisia. Tykkään myös harmoniasta mikä teillä on kodissanne. Kiitos kun jaat kuvia kauniista kodistanne.

  • Anna

    Kiitos taas kotikuvista <3
    Tylsänä pysyvästä samanlaisuudesta ei voi kyllä puhua.. Pohja sisustukselle on selkeä, rauhallinen ja lämminsävyinen, pienillä jutuilla voi ilmettä ja tunnelmaa helposti muuttaa, tuohan on juuri ideaalitilanne! Kaunista!

Leave a Reply

Your email address will not be published.