Mar
17

Hyvää viikonloppua

by Sofia   -   in Random

9652e3a1002fee9410eebe2812c6beb3

Me hyppäsimme eilen illalla lentokoneeseen ja suuntasimme ystäväpariskunnan kanssa kohti rinteitä ja hiihtolatuja viikonlopuksi. Lapset jäivät tällä kertaa molemmilta kotiin. Tytöillä on tiedossa ainakin safariteemaiset pyjamabileet kummitädillä ja isäni tekemiä rikkaita ritareita oli lupailtu yhdelle aamulle. Eli kivaa ohjelmaa heillekin luvassa.

Itse odotan pitkiä päiviä ulkona liikkuen ja sitten niitä ihania iltoja kun lämmitetään saunaa, tehdään yhdessä hyvää ruokaa, avataan se viinipullo, laitetaan takkaan tuli ja höpötellään ja pelaillaan kunnes uni voittaa. Sitä kun hiihdetään pullakahveille tai lasketaan yhdessä mäki toisensa jälkeen. Olen aina ollut sitä mieltä, että lapsia pitää välillä vähän hemmotella ja heidän tulee tietää, että he ovat tärkeitä ja iso osa perhettämme. Vietämme heidän kanssaan paljon aikaa ja teemme yhdessä arkisia asioita, sekä kivoja erityisiä juttuja. Mutta välillä myös ystävyyssuhteita ja parisuhdetta pitää vaalia. Jaksamme olla hyviä vanhempia kun olemme myös onnellisia ihmisiä ja onnellinen pariskunta. En keksi tähän parempaa keinoa kuin paljon liikuntaa, paljon raitista ilmaa ja parasta seuraa jota voisin kuvitella.

Ihanaa viikonloppua siis!

Lattemamma

0 COMMENTS
|
3,580 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message