Interior design

Kitchen

My room in the house if you will. My husband and kids also cook here but I still feel like this is mostly my domain. After all this time I´m still very much in love with our kitchen and it makes me happy every day! The one and only minus is that the black granite tops don´t make a good surface to shoot food photos on ( but I like them for the kitchen). Our kitchen is a very classic choise from Creanno by Kvänum. (It was not a gift through the blog, I just really love it. I wish it was…)

DSC_0015

DSC_0021

DSC_0001

DSC_0007

DSC_0009

DSC_0987

DSC_0996

DSC_0993

DSC_0997

DSC_0032

DSC_0023

DSC_0038

So this is the space where all the baking and cooking magic happens. But here also happens all the little morning moments when the girls have breakfast telling me about the dreams they had or what they will be doing in school that day while I sip my coffee on the other side of that kitchen island leaning there with sleep in my eyes. This is where we have that short eye contact and that brushing against each other moment when we have dinner guests and clean the table before returning with dessert. This is where my friend sits down cradling a cup of tea in her hands telling me all about her worries. This is where I open that bottle of too good for everyday wine after a really long day that I thought would never end. And this is where the girls used to sit on the floor playing when they were babies and toddlers. This is where they baked for the first time. This is it. This is the heart of my home.

Happy cooking or whatever it is your day entails today! And have a great week!

Lattemamma

2 Comments

 • Karkki

  Kaunista, todella kaunista ja harmonista <3. Niin helppo kuvitella kuvaamiesi tapahtumien näyttämöksi juurikin sinun keittiön.

  Mielestäni on myös hauskaa kuinka toisen ihmisen kodissa jotkin asiat joita itse ei omaan kotiin osaisi ajatella näyttävät niin ihastuttavilta. Sinun keittiössä avohyllyt ovat kuin piste i:n päällä täydentäen kokonaisuuden. Omaan kotiin en niitä osaisi ajatella. Jotenkin koen, että täällä omassa kodissa ne loisivat kaaoksen tuntua.

  Terveisin: nimimerkki kupit säntillisessä jonossa ja jopa ovenkahvat kauhistuttaa 😀

  • Sofia

   Karkki, se on juurikin näin. Itse ihailen kyllä pelistettyjä moderneja koteja jotka on sisustettu design klassikoilla ja välillä mietin kuinka kiva olisi asua uudessa talossa jossa mikään ei narsku ja narise ja kaikki on hienoa ja “siistiä”, mutta ei se sitten kuitenkaan ole minun juttuni lainkaan. Oma sieluni taas lepää vähän kuluneessa, käytetyssä, eläneessä ja hieman turhankin tavaran täyttämässä tilassa. Siistiä ja puhdasta pitää olla, mutta minulle taas ei liian kliinistä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.