Party planning

Jäätelökesä

DSC_0285

Jos bloggailu onkin välillä aikaa vievää puuhaa niin on tämä kiva harrastus siltikin. Aivan erityisesti silloin kun saa mahdollisuuden maistella kesän uutuusjätskejä. Kuriiri kiikutti meidän pakastimeemme testiin mm. uusia Aino makuja, Super-jädepuikkoja, Fazerin salmiakki- ja Fazeriina jäätelöä ja mm.yhden suosikki suklaapatukkani Pätkiksen jädeversion. Me kutsuimme tietenkin lasten serkut vanhempineen kylään ja pidimme jätskimaistajaiset. Aikuisten suosikkeja olivat Fazeriina jäätelö ( en yleensä ole suklaajäden ystävä, mutta tämä oli ihanaa) ja Ainon mustaherukka- valkosuklaa. Lapsille kelpasi ihan kaikki. He kuorruttivat omat annoksensa kermavaahdolla ja strösselillä. Ranskalainen kälyni joka INHOAA salmiakkia, maistoi jäätelöä pitkän suostuttelun jälkeen ja totesi, että ” se oli ihan hyvää, tai ainakin parempaa kuin salmiakki itsessään” ja käski vielä mainita, että se oli sitten ylistävä arvio salmiakkijäätelölle. Mielestäni se oli hyvää, vaikka en ole mikään ihan himokas salmiakin syöjä minäkään.

DSC_0243

DSC_0281

 

Tämän kirjan kuvassa näkyvän tornin aion toteuttaa puffeteista johonkin juhlaan, tai ehkä lapsille illalliskutsujen jälkkäriksi. Mielestäni se on nasta. Ja voisi olla hauskan näköinen myös erivärisistä puffeteista kasattuna. Jokainen voi sitten jenga tyyppisesti yrittää päästä käsiksi omaan suosikkimakuunsa.

DSC_0242

DSC_0288

DSC_0264

DSC_0255

DSC_0289

DSC_0239

DSC_0273

Mutta se Pätkis jäde. Sen piilotin tietenkin pakastimen sopukoihin ja söin salaa muilta yhtenä iltana. Vitsit, että se oli hyvää. Jos tykkäät Pätkiksestä niin tykkäät sen jädeversiostakin. Superit taas saivat mieheltäni kiitosta. Nam! Ihanaa kun tulee kesä! Jäätelökesä!

Lattemamma

p.s. Kuvissa Pingviinin juhlajäätelö puolukka jolla se onnittelee 100-vuotiasta Suomea. Hyvää sekin! Kuvissa mukana myös Celebrate Everything-kirjan jäätelöbileet. Alla kokonainen läjä makuja jotka meille tuli…

DSC_0091

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.