May
22

Beauty bagging

by Sofia   -   in Shopping

These beauty bags from Gauhar Helsinki are pretty awesome. They come in three different sizes; small, medium and large. From the outside they are linen with a pretty green detail but the inside is water resistant fabric. The big one is big enough to hold actual size shampoo bottles etc. or if you travel with your family it holds all the sunscreens and basic medications. The middle one is fantastic for smaller trips where you bring along essentials. It´s very roomy too. The smallest size is good for handbag make up or for hairpins etc. But having all three sizes is obviously the best scenario. The medium and large have a pocket inside them for a bit of organisation. I´m loving these! And the look is great as it´s simple so it matches my casual island style but is also elegant enough to slip in to my LV weekender to travel to St Tropez with me. I absolutely love these!

DSC_0150

DSC_0141

DSC_0192

DSC_0147

DSC_0143-2

DSC_0159

DSC_0148-2

DSC_0153-2

DSC_0177

DSC_0186

DSC_0145

DSC_0188

Nämä ihanat Gauharin meikkipussit ovat juuri täydelliset minun tarpeisiini. Päältä simppeliä mutta eleganttia pellavaa, sisältä kosteuden kestävää kangasta. Kaikki koot ovat eri tarkoituksiin juuri sopivat. Kuvissa avoinna näkyy tuo keskikoko matkakokoisilla tuotteilla täytettynä. Olen näihin aivan ihastunut! Myös lemppari hiuspampulani, tuo hopeinen glitter lenksu on Gauharin valikoimista, tosin jo vuoden vanha. Ne ovat ihan loistavia, eivät mene käytössä miksikään!

Oliko sinulla kiva viikonloppu? Oli niin ihanan saada kunnon lämpimiä ja aurinkoisia päiviä. Perjantaina olin ystävättäreni kanssa päiväretkellä Tallinnassa. Kävimme Jacadilla shoppailemassa, super herkullisella lounaalla, ostime isot kimput pioneita kukkatorilta ja söimme vielä gelatot ennen kotimatkaa. Aamulla haimme lähtiessä Kauppahallista eväät katamaraanimatkalle. Kun muut joivat oluitaan ennen puolta päivää, me nautiskelimme ihania latteja ja vihermehuja. Ei hullumpaa! Viikoloppuun mahtui myös tyttöjen kanssa visiitti Kaivopuistossa järjestettyyn hevostapahtumaan, brunssi ystävien kanssa kun tytöt olivat kaverisynttäreillä ja vielä serkkujensa kanssa minigolffaamassa. Lauantai- iltana olimme myös aikuisten synttärijuhlissa. Eli viikonloppu oli täynnä kivaa ohjelmaa ja paljon ystäviä, sekä meille, että tytöille. Odotan kyllä ihan hirmuisesti ekaa saarireissuakin jo!

Did you have a good weekend? In Helsinki it was a beautiful sunny one!

Lattemamma

Thank you for these beauty bags Gauhar Helsinki. They were a gift I got to choose from the great collection they have this summer. Still a few items coming up on the blog like a seriosly delicious scented candle and super pretty linen table runners I´m saving for the island. Oh and my favourite nightie from grey marl jersey  that is super soft and comfy and perfect as it does not need ironing! I actually have the white one too, bought it from a pop up store last summer.

6 COMMENTS
|
4,897 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ Beauty bagging „
Katja, on May 23, 2017

Kävin yhtenä päivänä Gauhar-shopissa Punavuorenkadulla ja ostin juuri tuon pyjamapaita-yökkärin ja olen siihen erittäin tyytyväinen, se sopii myös hyvin imetysyöpaidaksi ja on kivanäköinen, jos ei heti jaksa aamulla pukeutua. Katselin noita meikkipusseja myös, mutta en vielä ostanut, vaan hankin ison pellavaisen laukun Gauhar-logolla. Jostain syystä en ole onnistunut pitkään aikaan kommentoimaan kännykän selaimesta. Monen monta kommenttia olen kyllä kirjoittanut…jospa tänään onnistuisi…

Katja, on May 23, 2017

Onnistui kommentointi. Täytyypä muistaa käydä tuolla Jacadin liikkeessä, kun seuraavaksi suuntaan Tallinnaan. Mitä ihanaa ostit sieltä? Kävimme vihdoin Töölöntorilla Nona K-liikkeessä ja vanhempi tytär valitsi juuri tuon ajattoman Simone-mekon ja halusi siihen rusetin. Pyydettiin väljä ja pitkä mekko, jotta menee kasvaessa pidempään.

Sofia, on May 23, 2017

Katja, en tiedä mistä tuo kännykällä kommentoinnin hankaluus johtuu. Joku muu aiemmin “valitti” samaa ja testailtiin sen toimivuutta ” datavelhoni” kanssa eikä löydetty mitään ongelmaa. Mysteeri. Eikö olekin ihana se Nona K.n liike ja Simone mekko? Meillä ne odottavat huomista kevätjuhlaa hengareissa nätisti.Ja Gauhar on niin <3, kaikki siellä on mun mielestä juuri sopivaa.

Jacadilta osettiin leppis paita joka huomenna blogissa, kesäksi vaaleanpunaiset kangaskengät jotka tytöt otti jo käyttöön ja ne on jo ihan likaiset 😀 ja uudet yökkärit. Siellä oli yksi ihana mekko jota pohdin, mutta olin juuri saamassa ihania mekkoja käyettynä ostettavaksi ja viime kesästäkin oli jäänyt monta. Ehkä jos sitä on sitten alessa niin saatan ostaa ensi kesäksi...

Katja, on May 25, 2017

Joskus kännykällä kommentointi menee pieleen vain mun omien nakkisormien kömpelyyden takia, mutta toisinaan ruudussa lukee vain “error”. Siksi minulla viime aikoina on jäänyt kommentoimatta, ei siksi ettei kommentoitavaa olisi ollut 🙂 Nyt tulin ihan “oikealle” koneelle ja juon aamukahvia (americanoa tällä kertaa) tässä samalla, muun perheen vielä nukkuessa. Nona K :sta tuli heti kertaheitolla mun suosikki. Ihanaa palvelua ja todella kaunis mittojen mukaan tehty juhlamekko, joka oli jo eskarin kevätjuhlissa päällä. Lisäksi päästän kesällä käyttämään sitä ristiäisissä. Gauharin bongasin ekää kertaa täältä sinun blogistasi ja olen aina käynyt Satamakadulla ostoksilla, kun heillä on ollut pop-up siellä. Nyt on kiva, kun heillä on pysyvä liiketila Punavuoressa, jossa vanhoilla kotikulmillani tulee usein pyörittyä. Jacadin liikkeen löysin ekaa kertaa Dubaista ja ihastuin heidän valikoimaansa heti ja oli lisäksi vielä isot alennusprosentit 🙂 Nyt olen käynyt myös Lontoon ja viime syksynä myös Pariisin liikkeissä. Tallinnaan täytyykin mennä kesäalennusmyyntien aikaan tekemään löytöjä.

Sofia, on July 6, 2017

Katja, totta, mekkoja ei koskaan voi olla liikaa! Kiitos!

Katja, on May 25, 2017

Vielä lisäyksenä, että ihania mekkoja ei koskaan voi olla liikaa 🙂

Leave a comment
name
email
url
message