May
31

Opettajien lahjat

by Sofia   -   in DIY projects

IMG_4933

Tänä vuonna päiväkodin opettajat saivat pienenä kiitoksena rasialliset donitseja ( jaoin kuvan jo osana kollaasia viime viikolla). Syötävät ja juotavat lahjat ovat mielestäni hyviä koska opettajat pääsevät niistä nopeasti eroon, eivätkä ne jää roikkumaan nurkkiin ( koska meillä kaikillahan ei ole mm. sisustustuotteiden suhteen ihan sama maku). Printtasin kortit täältä. Muutamana ensimmäisenä vuonna lahjojen keksiminen oli minusta todella hauskaa, mutta tuntuu, että uusien juttujen miettiminen vaikeutuu joka vuosi. Koulun opettajat saavat vähän erilaiset lahjat ( rosé viini, kaunis rusetti, suloinen kortti on tämän vuoden voittaja konsepti) koska emme itse ole läsnä kevätjuhlassa ja donitsit pitää kyllä noutaa juuri enne lahjan antamista, jotta ne ovat tuoreita. Voin muuten kertoa, että kahdeksan laatikollista donitseja levitti ympärilleen aivan järkyttävän hyvää tuoksua. Himoitsen donitseja vielä näin viikkoa myöhemmin.

Päiväkodin- ja koulun opettajat ansaitsisivat varmasti timantteja, niin hienoa työtä he tekevät, mutta tänäkin vuonna lahjottavana oli 8 päiväkodin opettajaa, 8 koulun opettajaa ( olin jotenkin ajatellut, että kouluun mentäessä opettajien määrä vähenisi muutamaan) ja lisäksi vielä harrastusten valmentajat joten valitettavasti yhden lahjan hinta ei voi olla kovin suuri. Luulen, että hirveän kallis lahja yhdeltä perheeltä voisi tuntua opettajistakin kiusallisesta. Yksi ystävistäni kerää aina luokan vanhemmilta rahaa ja he hankkivat opettajalle lahjakortin. Näin opettaja saa yhden vähän isomman lahjan, se on mielestäni todella kiva idea. Mitä te annoitte tai annatte tänä vuonna?

I already shared this one last week on the collage from my phone but I think I have done a post about the teacher´s appreciation gifts every year. This was for the daycare teachers & after school club teachers. The tags are printed from here

Lattemamma

p.s. We gave the donut boxes with our good friends whose daughter ( our goddaughter) is in the same daycare with Bubble Gum. Giving a shared gift helps, so you can share responsibilities and the cost or get a little nicer gift.

6 COMMENTS
|
7,804 VIEWS
|
Partager sur Facebook
6 comments on “ Opettajien lahjat „
Malviina, on May 31, 2017

En tiedä onko lahjat ylipäätään tarpeellisia. Opettajat tekevät kuitenkin työtään josta saavat palkkaa. Mielestäni pelkkä kortti kiitosten kera riittää.

Helen, on May 31, 2017

Such a cute idea to say “thank you” and I’m sure they were very well received! 😉

Paula, on May 31, 2017

Päiväkodin ohjaajat saivat tänä vuonna kauniit pullot mansikkamehua sopivien lautasliinojen kera. Nuoret tanssiopet puolestaan pinkit artesaanilimut, joihin oli kiinnitetty Geisha-patukka satiininauhalla. Tanssiopejen lahjoista tuli tosi kivannäköiset ja hinta jäi alle kolmen euron per lahja. Minä kiitän mielelläni opettajia ja ohjaajia hyvin tehdystä ja vaativasta työstä.

kahvi, on May 31, 2017

itse en missään nimessä suosi mitään alkoholipitoisia lahjoja. Mistä tietää onko esim. opettajan puoliso alkoholisti ja muutenkin lapsen antamana alkoholia, niin riitelee jotenkin ajatusmaailmaa vastaan. Meillä tehtiin itse granolaa opettajille kauniisiin astioihin

Niina, on May 31, 2017

Meillä annettiin tänä vuonna opettajille ja hoitajille kiitokseksi Italialaista suklaata lahjapaketissa. Harrastusten opet saivat kukkakimput. Meilläkin muistettavia on 15, joten sopivan hintaisen mutta kivan, pienen muistamisen keksiminen on välillä haastavaa. Haluan kuitenkin kiittää ja muistaa niitä ihania ihmisiä jotka huolehtivat lapsistani päivät ja tekevät työtään suurella sydämellä. Tuota koko luokan yhdessä antamaa lahjakorttia olen miettinyt monesti, sekin olisi kiva muistaminen.

Katja, on May 31, 2017

Mä muistan omasta lapsuudesta, että oli tapana muistaa opettajia lukukauden lopussa. Yleensä annettiin joku kukkanen. Itse olen pitänyt tärkeänä kiittää pienellä muistamisella ja lapsen tekemällä kortilla. Mielestäni siinä on hyvä opettaa myös lasta kiittämiseen ja lahjojen antamiseen. Yhtenä vuonna päiväkotiryhmän vanhemmat keräsivät rahaa ja ostimme lahjakortit Stockmannille. Yhtenä keväänä taas ostin lahjakortit lempikahvilaani. Viime vuosina on tullut annettua jotain kauniissa pakkauksissa olevia herkkuja. Tänä keväänä, itse asiassa juuri tänään, vietiin tyttären kahdelle lastentarhanopettajalle ja kahdelle lastenhoitajalle belgialaisia suklaakonvehteja ( joista itse pidän valtavasti) ja teetä kauniissa pakkauksessa. Sekä itse tehdyt kortit. Hieman haikeaa oli, kun nyt esikoulu loppui, yksi elämänvaihe takana.

Leave a comment
name
email
url
message