Good things for kids,  Shopping

Jacadi delivers…

… in so many levels. As you all know I love Jacadi. They have the best quality, simple and classic designs and wonderful fabrics. Their things are pretty and functional so perfect for kids. They have girly floral prints and some ruffles ( not too much) and they have sporty and great basic things too.

Now finally finally finally the Jacadi in Tallinn delivers to Finland and we have tried their services and it works! So no more crying over pretty things online that you just can´t get your hands on. Now you can even if you live in Finland. Yay!!!!! I´m so happy and loving the fact I can now order online and get the things in a few days.

I got the girls some new outfits for midsummer. Cotton Candy wanted a very pretty floral romper instead of a dress and Bubble Gum let me choose her the loveliest dress in this year´s collection ( according to me!). it´s so French and such a classic. Something you would see in the South of France on vacationing Parisian little girls ( I follow a few French mamas with exquisite taste on Instagram so I would know, wink wink). The romper is also gorgeous and the fabric is very midsummer appropriate. Cotton Candy is all about the handstands and cartwheels and splits at the moment so a romper serves her way of moving around perfectly. And all outfits need to be accessorised accordingly of course! Socks, cardigans and some hairpins.

DSC_0595

DSC_0694

DSC_0685

DSC_0631

DSC_0686

DSC_0668

DSC_0600

DSC_0624

DSC_0601

DSC_0687

DSC_0660

DSC_0637

DSC_0699

DSC_0592

I  bought these shoes for the girls this Spring and they are great as they are super easy to put on, they look cute with shorts, skirts & dresses but also good with pants for colder days. And you can just pop them in the washing machine when they get dirty.

Are you a Jacadi fan? Excited to try out the new and improved website www.jacadi.fi ?

Tiesitkö, että Jacadin vaatteita voi nyt tilata Suomeen osoitteesta www.jacadi.fi ? Olen niin innoissani tästä. Nettisivut ovat olleet auki jo jonkin aikaa, mutta nyt ne toimivat ihan oikeastikin ja postitus Suomeen toimii näppärästi ja nopeasti. Tuolla netissä on nytkin käynnissä -30% ale kaikista vatteista, asusteista ja kengistä joten kannattaa käydä kurkkaamassa aarteita ennen kuin kaikki koot ovat loppu. Me valitsimme nämä kuvissa näkyvät ihanuudet  juhannusta varten, mutta niissä ollaan varmasti koko kesä!

Lattemamma

p.s. This post is a blog collaboration with Jacadi. I only share things, brands and products I love. Hope you are as happy about the delivery working to Finland as I am! If you ordet them wrapped as a present the items come in their pretty blue signature boxes, wrapped in silk paper and topped with white bows so the whole experience is lovely.

 

13 Comments

 • Kirsi

  Hei,
  Mitä kokoja suosittelet ottamaan kyseistä vaatetta, kun tyttö on reilu 100cm ja hoikka tai pojalle, joka on 135cm ja hoikka? Ihania vaatteita verkkokaupassakin!

  • Sofia

   Kirsi, kannattaa ottaa kokoa isompaa kuin normaalisti ( kuten Ranskalaisilta brändeiltä muutenki). Meidän tytöt ovat suht saman kokoisia ( 5v. ja 7v., n. 122 cm ja hoikkia), he käyttävät molemmat 8v. kokoa Jacadilta. Sortseissa ja pyjamasortseissa 6v. kokoa. Jacadin mallit sopivat mielestäni hyvin hoikillekin lapsille ja mm. housuissa/ sortseissa on kiristysnauhat vyötäröllä. Trikoopaidoissa tapahtuu jännä koko hyppäys 6v. ja 8v. koon välillä ( toinen koko on meille selvästi liian pieni, mutta seuraava koko melko reilu). Ostan itse mieluummin vähän liian isoa ja käännän sitten vaikka hihoista. Toivottavasti tästä oli apua, en osaa noiden teidän pituuksienne mukaan arvella kokoa.

 • Täti Ruskea

  Jostain syystä ei onnistunut kommentointi puhelimella, joten kokeilenpa vielä koneella. Ihania vaatteita! Ja kiitos webshop-vinkistä! Viime kesänä yritin epätoivoisesti saada kuopukselle Jacadin sandaaleja, muttei onnistunut millään. Edellisenä vuonna oli ja ne oli varmasti meidän perheen parhaat sandaalit ikinä. En ole vielä malttanut laittaa niitä eteenpäin, vaikkei niille enää meillä olekaan käyttöä. Nyt piti tietenkin heti katsastaa valikoima. Olisin kovasti halunnut vaaleansiniset neuletakit, mutta niistä ei ollut enää kokoja. Shortsit kuitenkin lähti tilaukseen. 🙂 <3 Hyvää juhannusta!

  • Sofia

   Täti Ruskea, kiva kun löytyi sortsit! Itsekin meinasin vielä ostaa alesta ensi kesää varten isompaa kokoa ne piparkakkureunaiset sortsit ja niihen pari ihanaa teepaitaa. Kenkien(kin) laatu on Jacadilla niin ihana! Meillä on myös ollut sieltä monet ja sandaalien mallit tosi nättejä.

   Ihanaa juhannusta myös sinulle ja perheellesi!

 • Niina

  Kiva kuulla että tilaus ja toimitus toimivat hyvin. Olen nyt odottanut omaa pakettiani viikon enkä ole saanut vielä tilausvahvistustakaan, joten meidän juhannusasut eivät ikävä kyllä ehtineet juhannukseksi. Mutta onneksi kesää on vielä jäljellä. Muuten kuuitenkin on ihan mahtavaa, että toimittavat verkkokaupan kautta nykyään Suomeenkin. Meillä tulee jostain syystä käytyä Tallinnassa todella harvoin, joten nettikauppa on ihan huippujuttu (kunhan paketti löytää vaan perille saakka). 🙂 Ihanaa juhannusta!

  • Sofia

   Niina, olipas kurja kuulla. Ootko laittanut sähköpostia, ettei oo jostain syystä jäänyt lähtemättä. Ne seuraa varmasti omasta päästään kaikkia paketteja niin osaavat varmasti sanoa, mihin se on jäänyt.

  • Sofia

   Katja, joo ihania aarteita alesta nyt tytöille. Mullakin tosiaan vielä pari juttua jotka ajattelin hankkia ihan ensi kesää silmällä pitäen kun jotkut perus jutut on mallistossa joka vuosi niin nyt on hyvä hetki hankkia kun alessa.

 • Niina

  Juu, laitoin spostia ja tänään vihdoin tuli paketti laatikkoon. Ja ihan juuri niin ihania kyllä ovat kuin mitä toivoinkin. Hyvää kannattaa kyllä siis odottaa. 😉

 • Katja

  Sain tänään ilmoitustekstarin, että pakettini on jo noudettavissa. Vasta kaksi päivää sitten sain tilauksen tehtyä, nopeaa toimintaa sanoisin. Saa nähdä miten käy kokojen kanssa, mutta jos on pientä isommalle, niin laitetaan sitten varastoon odottamaan pienemmän kasvamista.

 • JohannaKoo

  Pitihän tätäkin nyt kokeilla kun niin kovasti on kehuttu. 🙂 Tilaukseen lähti pari pyjamaa pojalle ja kaikki kävi oikein näppärästi ja nopeasti. Juuri avasin paketin ja olivat kyllä ihanan pehmeitä! 🙂 Koon valitsin ihan arvalla; poika on reilun metrin mittainen 3-vuotias (vaatteet lähinnä 104/110) ja nämä pyjamat 6-vuotiaan kokoa (116). Vähän reilun näköisiä mutta ei liian. Nyt sitten kokeillaan millaisia ovat käytössä. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.