Jun
23

Hyvää Juhannusta

by Sofia   -   in Random

Ihanaa, rauhallista, riemukasta tai vaikkapa tunnelmallista juhannusta! Ihan mitä sinulla on haaveissasi.

DSC_0590

Me suuntaamme taas ystäväporukalla ja kaikkien lasten kanssa Suomen saaristoon viettämään keskikesän juhlaa. Herkullista ruokaa, puuhaa lapsille, juhannussalko, saunaa ja uintia. Hetkiä ystävien kanssa jutellen. 12 aikuista ja 12 lasta täyttää mukavasti pihapiirin ja vilskettä varmasti riittää, mutta sitten ne rauhalliset hetket saunan terassilla keskikesän tunnelmia tuoksutellen tuntuvat sitäkin hiljaisemmilta ja arvokkaammilta. 

Nähdään ensi viikolla! Silloin tiedossa mm. yksi super helppo resepti jonka voi valmistaa vaikka alkeellisessa mökkikeittiössä.

Happy midsummer!

Lattemamma

0 COMMENTS
|
3,173 VIEWS
|
Partager sur Facebook
Leave a comment
name
email
url
message