Jul
10

If I was expecting a baby…

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

… I would buy these on sale…

lucio-sky-blue_1

A classic knit set. I always loved my girls in similar. So comfortable, classic and timeless for any occasion.

look48n_1

A super cute outfit that I would use for nicer everyday occasions like latte dates in the city or seeing relatives. Something I would probably not buy for full prize.

G3910R_silk_smocked_dress_front_1__40899.1490966651.1280.1280

A classic dress in a fine fabric like silk for those very special occasions like a Christening, baby´s first Christmas or a first birthday ( my goddaughter will be wearing this on hers!). Or a little gentleman´s outfit for a boy.

e41dc12ce7b80d68be8fc5c039e16520

A bunch of good quality bodysuits.

doudou-span-pois-turquoise-span-713-1

doudou-span-pois-rose-span-720-1

A cute muslin square to use when outside the house. It just looks cuter in the diaper bag. ( the taxi one)

40d1b1e0be96c6e6499a34cc2fe8488f

Lovely jumpsuits as babies basically live in them and you can find the nicer stuff on sale for the same price as the basic ones normally.

pram_mary_janes_ivory_f

A pair of pram shoes because there is nothing cuter.

silenecottonbabyjacket_lightgrey_f

A multi purpose cardigan because a cardie is easier to dress on a baby than a jumper and because you always want that extra layer with you.

 chaussons-cachemire-span-rose-span-020-1A pair of cashmere booties because they are a lot more useful that the shoes and as the babies don´t walk yet they make a lot more sense buying now than later. 

bonnet-cachemire-span-mastic-span-009-1_3

And a cashmere hat too.

bruneta_baby_romper_suit_f

Oh and a floral romper if it were a girl just because I love them more than pretty much anything else.

Have you done any sales shopping? What do you normally buy?

Lattemamma

3 COMMENTS
|
3,601 VIEWS
|
Partager sur Facebook
3 comments on “ If I was expecting a baby… „
Katja, on July 11, 2017

Ai että miten ihania! Minun vauvani alkaa olla jo enemmän taapero ja on meidän viimeinen vauva, joten yritän kaikki ihanat hetket painaa mieleeni. Onneksi sukuun on tulossa yksi vauva syksyllä ja ystäville vielä vauvoja tulee, joten pääsen lahjaksi noita ihanuuksia ostelemaan.

Katja, on July 11, 2017

Ostin tytöille Tallinnan Jacadilta samanlaiset mekot alesta ja isompi tyttö sai valita itse vaatteita Zaran alesta. Hän halusi myös kullan väriset sandaalit, pienen beigen käsilaukun ja lohenpunaisen huivin. Usein ostan alesta jotain mihin iskin silmäni jo täydellä hintaa mutten raaskinut ostaa. Keväällä saatan ostaa ulkohaalarin seuraavaksi talveksi valmiiksi tai varahaalariksi, jos sattuu sopiva alesta löytymään. Minulla on myös pieni lahjavarasto, jota saatan alennusmyynneistä täydentää.

Täti Ruskea, on July 12, 2017

Oi mitä suloisuuksia! Itse tykkään erityisesti noista kengistä, ainaoikeinnneuletakista ja suloisesta hellehaalarista <3 Meidän taapero alkaa lähestyä kolmen vuoden ikää, joten vauva-aika on ohitettu. Onneksi on vielä muitakin söpöilyjuttuja olemassa. Ale-ostoksia en ole juurikaan vielä tehnyt, paitsi ne Jacadin vaaleansiniset shortsiostokset. Oli kyllä onnistunut värisävy niissä <3. Ai niin, yhden paketin tilasin myös Pompdeluxin alesta. Koska ei ole mitään pakko saada -ostoksia, niin ajattelin katsastaa alevalikoimaa vasta lähempänä koulun alkua eli alen loppuvaiheessa.

Leave a comment
name
email
url
message