Good things for kids,  Shopping

If I had a boy…

… I would buy these on sale…

pullover-mariniere-span-rayures-jaune-citron-span-234b-1_3

A good quality pullover in a fun fresh colour.

bermuda-calvin-span-bleu-intense-span-073-3_3

 

Classic bermuda shorts.

8b267b92dc0bd99e9a1497f089ceef2a

Swim trunks that would look great on bigger boys too.

tee-shirt-serigraphie-span-jaune-citron-span-134b-1_3

A t-shirt I wouldn´t buy for full prize but would probably love on him.

85bd286246d45c150ec2430f8d2b8907

Because of the fickle Finnish summer and for use later on a bubble vest.

casquette-span-rayures-jean-clair-span-217-1

A baseball cap in a classic colour.

sweat-imprime-span-gris-chine-clair-span-192-1_3 short-molleton-span-gris-chine-clair-span-092-1_9

A sweatshirt and shorts set he would feel comfortable in.

e17efskate_270prof

And a pair of skate shoes.

Would your boys wear things like these?

Lattemamma

2 Comments

  • Täti Ruskea

    Kyllä ja ei 😉 Raitoja meiltä löytyy. Suosikkikesäraitatrikooni pikkupojilla on tällä hetkellä POPin ohuemmasta puuvillasta tehty trikoopaita, jossa olalla on napit. Niitä oli tänä vuonna kelta/puna/sinivalkoisina. Tummansinivalkoraidalliset neuleet meiltä löytyy sekä paitoina että neuletakkeina. Ne on Pompdeluxin ja takit jo toisella käyttäjällä. Bermudoita/chinoshortseja pitää olla joka vuodelle vähintään tummansiniset ja beiget. Lisäksi voi olla vaikkapa vaaleansininet (ihanuudet Jacadin alesta <3) tai valkoiset tai ruudulliset tai raidalliset. Yksiväristen kanssa voi viileämpänä päivänä laittaa polvisukat (esim. LaCoquetan ribbversiot sopii hyvin pojille) ja yläosaksi pitkähihaisen pikeen tai kauluspaidan ja tarvittaessa neuleen. Purjelaivat ja merihenkisyys kuoseissa on <3 ja sopivat kyllä erityisen loistavasti noihin uimashortseihin, sellaiset kotiuttaisin meille mielelläni. Tänä kesänä meiltä löytyy purjeveneitä Petit Bateaun paidoista. T-paitoja löytyy lisäksi POPilta, Jacadilta, Legolta, Pompdeluxilta ja Newbieltä sekä isoveljien vanhoja Lingon&Blåbärejä. Tikkiliivit on mielestäni must-juttu poikien garderoobissa. Klassikkoina ne ovat myös sellainen vaatekappale, joka on meillä siirtynyt pojalta toiselle. Kuopus on siis jo viides käyttäjä ensimmäiselle liiville. Itse tykkään enemmän ns.pappalätsämallista, mutta kuopus on kaivanut jostain esiin lippiksen ja haluaa aina ehdottomasti sen päähänsä. Ehkä pitäisi etsiä joku äidinkin mielestä hyvännäköinen lippis 😉 Itse en ole harmaan ystävä ja siksi pienillä ei ole harmaita vaatteita. Collegeshortsit ovat kuitenkin hyviä pihashortseja, joten niitä riittää. Canvastennarit olis kivat. Meillä pikkupojat tykkäävät käyttää kesällä nahkasandaaleita. Märällä ja kylmällä säällä sitten gorelenkkarit. Tuohon listaan lisäisin vielä vetoketjullisen collegehupparin, pidempiä housuja viileämpiin kesäpäiviin ja kestorakkauteni eli pikeepaidat 🙂 Kiitos poikienvaatepostauksesta! Viritti minut hyvin pakkausurakkaan reissua varten.

  • Eeva

    No kyllähän meillä pojat tällaisia kivoja vaatteita pukisi, ja taisipa nuo uimashortsit juuri sujahtaa ostoskoriin. Hupsis!

Leave a Reply

Your email address will not be published.