Aug
14

Little artists

by Sofia   -   in Random

A rainy day is as good as any for painting with watercolours outside.

DSC_0270

DSC_0288

DSC_0294

DSC_0257

DSC_0259

DSC_0272

Sateisenakin päivänä on hyvä maalailla vesiväreillä kallioilla. Tyttöjen sadetakit Petit Bateaun, kurahousut ovat Boggin ( Hulluilta Päiviltä joskus hankittu alle kympillä kappale ja ne ovat olleet todella hyvät) ja kumisaappaat Hunterin. Suhteellisen laadukkaan oloista ja paksua akvarellipaperia saa edullisesti Tigerista ja siellä oli myös kivoja korttikokoisia vihkoja jos haluaa tehdä pieniä maalauksia joita voi vaikka postittaa ystäville tai sukulaisille. Niistä saisi tehtyä vaikka ihanat pääsiäsikortit ( minulla on jo idea mielessä). Vesivärit ovat Winsor & Newtonin.

Mukavaa päivää!

Have a fantastic day!

Lattemamma

2 COMMENTS
|
6,224 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Little artists „
anni, on August 14, 2017

meillä ei ole sadevaatteita käytetty oikeastaan ikinä. Poika, nyt jo 11v on niin kuumaverinen, että popin kuorivaatteet ajaneet saman asian eikä selkä ole litimärkä kun vaate hengittää. Kirkkaita vaatteita käytetään kyllä :o)

Sofia, on August 19, 2017

anni, kiva kun ootte pärjänneet pelkillä kuorilla. Me taas käytetään näitä keltaisia takkeja välillä mm. saaressa vaikka ei edes sataisi. Ne on niin pehmeät, mukavat ja lämpöiset päällä. Meidän tytöt on myös aika “lämminverisiä”, mutta ei kuitenkaan ns. ” hikipäitä”.

Leave a comment
name
email
url
message