Aug
22

The save buys…

by Sofia   -   in Good things for kids  Shopping

Onpa jotenkin todella elokuinen aamu. Ei kylmä, mutta villatakki piti laittaa päälle, hieman harmaa, ei sada vielä, mutta kosteaa. Silti reilu aavistus kesää edelleen onneksi ilmassa. Minua kyllä kutkuttelee jo innostuksena tuo tuleva syksy joka on yksi lempi vuodenajoistani. Eilen blogissa oli niitä ihanuuksia joita ostimme syksyyn ja nyt nämä muutamat edulliset perusostoksetkin vinkkinä jakoon…

So yesterday I shared some of the things we splurged on a little and today I will share the things we saved on this Fall. I already ordered these but they have not yet arrived ( they should be coming today actually)…

We have some sweat pants we bought for the Summer ( from Petit Bateau etc.), but as sweats are the nicest thing to wear at home and even at pre-school or on sports days at school, I ordered these in light blue & pink to wear with the cashmere hoodies. I love pink & grey and light- & navy blue as colour combos. These cost 10 € each. I hope they are soft inside so they will be lovely to pull over the ballet or gymnastics outfit after practise.

178-014s

171-874s3

We  still use a lot of leggings. I buy them in very basic colours like navy, white & grey marl. Petit Bateau t-shirt, these leggings and sweatshirts or cardigans are a staple in our repertoire. We also use them under stripy jersey dresses & with a little longer breton stripe shirt for instance.

161-196s3

 

719-486s2

 

If we would have needed new trainers to use everyday at school I would have splurged on some brand with great looking ones. But as the ones we needed are meant for those sports days once a week or to be used at the show dance lessons I bought these that I thought looked good ( not sure about the quality as we never tried these before but we will give them a try). In grey and pink to go with these shorts & a sports t-shirt to use at gym class or the dance class.

196-838s4

 

199-905s

199-832s

160-335s

So there you go, splurge on something and then save on others is my way to go. Basics are pretty well in order now ( except maybe some jeans) so I only need to look for all the other things, the cute things and the treasures from my favourite collections. I already have my eyes on a few things from Jacadi and as always dreaming about a few from Bonpoint too.

Have a great day!

Nämä ostokset tilasin kaikki Nextiltä joiden laatuun mm. legginsien osalta olen ollut tyytyväinen ja hinta-laatusuhde on ollut suorastaan erinomainen. Niiden pitäisi saapua tänään. Nyt vielä muutama syysostos ainakin Jacadilta, niistä pian lisää.

Ihanaa päivää!

Lattemamma

p.s. all the photos and products are from Next.

16 COMMENTS
|
4,959 VIEWS
|
Partager sur Facebook
16 comments on “ The save buys… „
Täti Ruskea, on August 22, 2017

Tämäpä tuli kuin tilauksesta! Juuri eilen nimittäin muistelin, että olitko joskus puhunut Nextin legginsseistä. Onko ne ihan neutraalit niin että kävisivät myös pojalle? Meillä on ollut vastaavia POPilta ja ajattelin, että nyt olisi aika antaa mahdollisuus myös hieman edullisemmalla merkille etenkin kun päiväkotiin pitää saada ekstrakappaleita varavaatteiksi. Miten hyvin vastaavat kokoaan? Miten laadukasta puuvilla on? Mietin siis legginssejä pojille pitkiksiksi ja sitten collegehousuja.

Sofia, on August 23, 2017

Täti Ruskea, ne on siis ihan kapeat legginsit. Niillä on eri malleja ja tässä joka meillä on ei ole mitään rimpsua tai röyhelöä, mutta se on kyllä semmoinen ihan pilli lahje. En osaa yhtään sanoa käviskö pojalle, kääk. Olisko niillä siellä poikien mallistossa jotkut vastaavat? Puuvilla on suht ohutta ( hintsusti ohuempaa kuin popin leggareissa), mutta pehmeetä. Samalta nää tuntuu käteen kuin esim. J. Crewn leggarit. Meillä oli pienenä Hattaralla aina Popin leggarit kun niissä oli kiristyskumppari vyötäröllä, muut ei pysyny jalassa kun ei sillä ressukalla ollu peppua lainkaan. Ehkä tilaat yhdet testiin? Nextin paketti tuli tänään ja ainakin noissa meidän verkkareissa on ihana pehmeä vuori. Sanoisin, että Next vastaa kokoaan suht hyvin. Mitä muut on mieltä?

Hanneleh, on August 22, 2017

Kiitti vinkistä. Tilasin meillekin tytölle sporttivaatetta Nextistä!

Sofia, on August 23, 2017

Hanneleh, meidän tuli tänään ja ne oli tosi kivan näköiset päällä! Ja lenkkarit erityisesti sai plussaa tytöiltä!

malviina, on August 22, 2017

Olis kiva lukea myös sun syysostoksista 🙂

Sofia, on August 23, 2017

malviina, ostokset ovat tähän mennessä olleet laihat, mutta voin hyvin jakaakin! Palaan asiaan!

Stiina, on August 23, 2017

Next on paras! Meillä ollut myös niitä koulupuvuiksi tarkoitettuja gingham mekkoja kesällä! Eivät maksa mitään ja rakastan ruutukuosia:)
Saako sua seurata instagramissa?

Sofia, on August 24, 2017

Stiina saa ja varmaan hyväksyinkin sut aamulla :)! Mäkin rakastan sitä gingham kuosia <3!

Täti Ruskea, on August 23, 2017

Kiitos kuvailuista! On niin edulliset, että taidan tilata testiin. Poikien puolelta kun en vastaavia löytänyt. Mietin myös noita tyttöjen vaaleansinisiä collegehousuja, pojille kun oli vaan tylsästi tummansinistä ja harmaata, jotka myytiin tuplapaketissa. Siniset voisin ottaakin, mutta harmaille ei meillä ole käyttöä. Tummansininen puolestaan on värinä sellainen, että erityisesti halvemmilla merkeillä haalistuu tosi nopeasti. Onko jollain kokemusta noista Nextin poikien chinoksista? Ne vois myös olla hyvät arkihousut. Eivät ainakaan ole hinnalla pilatut nekään.

JohannaKoo, on August 24, 2017

Meillä on pojalla ollut Nextin verkkareita sekä alus- & t-paitoja. Hinta-laatusuhde on mielestäni ihan kohdallaan ja erityisesti olen tykännyt noista housuista. Ovat pysyneet oikein hyvinä. Paidat ovat aika ohuita ja “löperöitä” mutta ihan kestäviä. Huomaan kuitenkin, että valitsen aluspaidaksi mieluummin esim. Petit Bateaun tai Pompin. Koot ovat ainakin meille vähän naftit; 3-vuotiaalle on juuri jäämässä pieneksi 3-4-vuotiaiden koko (104 cm). Tykkään myös, että vaatteita saa isompina setteinä mutta väriskaala voisi tosiaan olla pojille välillä vähän laajempi. Nuo vaaleansiniset verkkarit kelpaisivat meillekin. 🙂 Kuvassa aika unisex-malli, miten on käytännössä?

Sofia, on August 24, 2017

JohannaKoo mun mielestä myös Petit Bateau on t- paidoissa ehdoton ykkönen. Eivätkä nuo mielestäni ole kyllä mitenkääne rityisen tyttömäiset nuo vaaleansiniset verkkarit, en näe miksi eivät kävisi myös pojalle…

Anna, on August 24, 2017

Omilla pojilla on Nextiltä t.sin. collegehousuja, jotka ovat pysyneet tosi hyvinä pesuista huolimatta, värikin säilynyt hyvänä. Ja materiaali on aika tukevaa, ihanan pehmeät sisältä. Hihattomat valk. aluspaidat olivat ohutta trikoota, jotka venähti jo ekassa pesussa hieman muodottomaksi =/ jättipakkauksissa ostettuja tietysti..
Koot ovat vastanneet hyvin kokoaan.
Alusvaatteissa ehdoton laatuvoittaja on Petit Bateu, ja toinen tosi laadukas on ollut Ellokselta tilattava Vertbaudet.
Ihana kuulla muiden syyshankintoja lapsille, mutta kyllä ne aikuistenkin hankinnat kiinnostaa! =D

Sofia, on August 24, 2017

Anna, enköhän saa mun ( ehkä ne kaksi) syyshankintaa jaettua tänne blogiin! 🙂
Meidän suosikki kans alusvaatteissa PB sekä Sanetta. Täytyy tsekata tuo Vertbaudet. Kiitos vinkistä!

Karkki, on August 24, 2017

Omalla pojalla on käytössä paljon Nextin housuja (sekä kollareita että myös farkkuja jne). Minusta hinta-laatusuhde on erinomainen. Värit pysyvät, materiaalit on pehmeitä ja mikä parasta housujen polvet kestää meidän rymy-Eetun kulutusta. Oikeastaan Nexitin housut ovat ainoat, joita voi pistää kiertoon muiden merkkien mennessä puhki (Trust me testattu on liki kaikki). Munkin mielestä koot on suht nafteja mutta toisaalta meillä asuu pitkä, roteva poika, joten ehkä keskikäyrä lapselle koot on suht OK. Paitoja tilataan jonkin verran Nextiltä mutta niiden kanssa on ollut enemmän haasteita (saumat kiertää, ei oikein kestä rumpukuivausta ja pintaan tulee pesunukkaa). Paitoja tilaankin enemmän mm Bodenilta, joiden puuvilla on ihanan jämäkkää.
Ja tosiaan Nexitin kouluvaatemallisto kannattaa tarkistaa, jämäköitä kauluspaitoja, hyviä liivejä jne ihan pilkkahinnalla. Oxford shirt valkoisena on paksua, nappakkaa puuvillaa, joka kestää kunnon pesun ja säilyttää ryhtinsä.
Kiitti lenkkarivinkistä, teen pojalle tänään tilauksen parista parista. Meillä kun lenkkaritkin kuluu puhki. Terkuin: Se äiti, jonka lapsi tulee vastaan yltä päältä kurassa, silmät tuikkien ja reiät housujen polvissa 😀

Sofia, on August 24, 2017

Kiitos Karkki vinkeistä poikien juttuja koskien <3! Ja hei, myös meidän lapset näyttää kyllä rymy-Elloilta eskarin ja eftiksen jälkeen! Mut musta tuntuu, että työpäivän jälkeen minäkin näytän. Miksei muiden äidit?! 😀

Täti Ruskea, on August 24, 2017

Kiitos kaikille todella hyvistä vinkeistä koskien poikien vaatteita!!! Bodenilta meillä on ollut demintähtishortseja useammassa koossa sekä trikoisia “kesäyökkäreitä” (lyhyet hihat ja lahkeet) ja niillä jo kolmas käyttäjä meidän perheessä, joten hyvin ovat kestäneet. Nextiltä olen ainakin yhdet liivit (*5) tilannut sekä jonkun duffelin. Petit Bateaun puuvilla on kyllä ihan huippua. Sieltä meillä on hihattomia aluspaitoja ja t-paitoja. Pitkähihaisia trikoopaitoja odotan meille sopivissa väreissä. Sitten tilaan kyllä heti. Kokojen suhteen vaan on aina vähän pähkäilyä eli ovat naftia mitoitusta.

Leave a comment
name
email
url
message