Aug
28

How to make a bandana bun

by Sofia   -   in Good things for kids

In the mornings we would like to make fun hairstyles and braids with the girls but sometimes there is just not enough time. So we tried something a bit faster but not the everyday ponytail. As bandanas are so in ( still with the second graders) we tried this bandana bun we found on Pinterest. Here are the easy to follow instructions, and do excuse the plethora of pictures but in this case it´s easier for me to show detailed instruction rather than explain how to do it.

DSC_0519

DSC_0525

Make a high ponytail…

DSC_0505-2

DSC_0506

DSC_0507

Split it in the middele and add the bandanna to the base…

DSC_0508

DSC_0509

DSC_0510

Roll the hair and bandana to a twist on both sides…

DSC_0512

DSC_0514

Roll the sides to a bun one side at a time in opposite directions…

DSC_0515

DSC_0517

Tie the bandana to a knot.

DSC_0518

DSC_0520

DSC_0524-2

DSC_0526

It does not take more than a few minutes but looks great. The bandana is old but I think they are available in a lot of places.

Lattemamma

 

2 COMMENTS
|
8,648 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ How to make a bandana bun „
Katariina, on August 28, 2017

Kuinka sopivasti osuikin! Lähdin itse taas tänään aikaisin töihin ja tokaluokkalainen jäi isän kanssa aamutoimiin. Nämä lettijutut eivät kyllä heiltä yhdessä suju. Ennen ruokataukoa olin saanut puhelimeeni raivoisan viestin neidin tukkakriisistä. Nopeita ja helppoja hiuskikkoja kaivataan. Voimistelupäiviksi teen pakon sanelemana itse tiukan nutturan jo edellisenä iltana, ellen ehdi itse harjoituksiin viedä. Mutta nämä nutturat verkkoineen ja valkkeineen eivät ole jokapäiväisiä, eikä isän heiniä myöskään…

Sofia, on August 29, 2017

Toivottavasti tämä taittui iskältäkin Katarina!

Leave a comment
name
email
url
message