Aug
30

Breakfast banana split

by Sofia   -   in Random

Kun aamiaisen kasaa vähän erilailla muuttuu se yllättävän herkullisen näköiseksi. Kuten esimerkiksi tämä banaanista, granolasta, marjoista ja kreikkalaisesta jugurtista kasattu breku. Jos meidän hunajamme ei olisi ollut loppu juuri sinä aamuna kun päätin tehdä tämän, olisin koristellut annoksen vielä pienellä hunajavanalla. Tietenkin aidon ” bananasplitin” päällä pitäisi olla myös hieman suklaata joten tähän sopisi muutama suklaahippu, vähän murusteltua raakasuklaata tai Frangipanin suklaa-hasselpähkinä granola. Meidän tämän hetken lemppari on Primrose Kitchenin appelsiini- cashewpähkinä granola  ( joka on myös gluteeniton ja vegaaninen). Primrose Kitchenin myslejä ja granolaa myy mm. Stocka, Ruohonjuuri ja K-marketit ( tänä tieto perustuu vaan ihan omin silmin toteutettuun “markkinatutkimukseen”).

DSC_0545-2

DSC_0534

DSC_0548

DSC_0535-2

Toivottavasti maistuu teilläkin!

A breakfast banana split from greek yoghurt, granola, berries and obviously the banana split in the middle. I would have added a bit of honey but we had just run out. And the banana split calls for some chocolate maybe in the form of chocolate chips or some crumbs of raw chocolate. It would make it even more appealing.

Have a great day!

Lattemamma

 

 

2 COMMENTS
|
4,009 VIEWS
|
Partager sur Facebook
2 comments on “ Breakfast banana split „
malviina, on August 30, 2017

Sama myslipaketti tarttui munkin käteen, ihanat pakkaukset!

Sofia, on September 7, 2017

malviina, eikös olekin!

Leave a comment
name
email
url
message