Oct
5

Have a happy weekend!

by Sofia   -   in Random

Onko sinulla jo jotain ihania suunnitelmia viikonlopuksi? Me vietämme tyttöjen viikonloppua ja siihen kuuluu ainakin pitkiä iltasatuhetkiä, uuden omenapiirakkareseptin testaamista ja minulle myös LaLa Land elokuvan katsomista vihdoin ja viimein. Jostain syystä se meni minulla elokuvateatterissa ihan ohi enkä ole vieläkään katsonut sitä. Se on kuulemma aivan ihana!

I wish you a great weekend! I´m making beef bourgignon or something similar and a tarte tatin from a recipe I have been wanting to try out. I will also finally watch Lala Land from apple tv ( rent or buy? Is it the kind of movie I will want to watch again and again?). For some reason I missed it at the theater. And finalise my party plans for next week and probably bake some cookies in advance ( I have already made a huge batch of giant meringues and some pie dough for the freezer). So my hands will mostly be deep in the flour bag and my soul happy in where it belongs. I think we will also include a bed time story marathon to read for hours. We have not done that since school started. But a weekend is good for that. Here are some photos I just uploaded that I took on a recent trip to New York.

DSC_0032-2

Dean & Deluca is my happy place.

DSC_0009-2

Livly´s store in Tribeca is one of the prettiest kids stores even if I don´t seem to really find anything to buy there ( edit. they have very cute things but mostly for a bit smaller kids).

DSC_0012-2

Maman café´s are great! Think home made Oreo cookies and fabulous coffee.

IMG_9285

Pink vespa perfection in the Soho Bonpoint. With Liberty floral fabric covered seats!

DSC_0019-3

Soho & Tribeca are filled with coffee shops and bakeries cuter than the next one. This one is called Café Clementine.

DSC_0023

My home keeping heaven. The Laundress New York in Soho. 

DSC_0005

DSC_0002

The oculus is fantastic both from the inside and out.

IMG_9288

Some shopping in my favourite places.

IMG_9289

Pumpkin spice marshmallows. Well obviously I needed these!

Hyvää viikonloppua!

Lattemamma

8 COMMENTS
|
3,673 VIEWS
|
Partager sur Facebook
8 comments on “ Have a happy weekend! „
Susanna, on October 5, 2017

Ihanaa viikonloppua teille! Minulle tuo LaLa Land ei jostain syystä toiminut yhtään. Emsimmäinen leffa, missä nukahdin teatteriin. Olin jopa pettynyt. Mutta saattaa olla, että syy pettymykseen oli se, etten tiennyt leffan olevan musikaali. Ja näistä nautin enemmän teatterissa kuin screenillä. Odotan mielenkiinnolla sinun kommenttejasi, koska usein olemme aika samoilla linjoilla elokuvien ym suhteen. Mun näkemys on siis vuokraa! Ehkä pitäisi itsekin katsoa uusin silmin joskus uudestaan.

Sofia, on October 18, 2017

Susanna, meillä jopa tytöt tykkäsivät katsoa ihan vaan musiikin takia <3

Helen, on October 6, 2017

I love NYC, especially this time of the year when the brownstone steps are decorated with pumpkins. Would love to visit again. You will love La La Land, especially the music. You will be humming the tune for days after. Enjoy your weekend! 🙂

Sofia, on October 18, 2017

Helen it was lovely <3!

Täti Ruskea, on October 6, 2017

Kivalta kuulostaa teidän viikonloppu. Tuo lukumaratoni pitää kyllä joskus toteuttaa. Meillä vietetään jälleen synttäreitä tänä viikonloppuna, jo kolmansia kuukauden sisään tai oikeastaan neljänsiä. Viime viikonlopun juhlat onnistuimme luomaan pika-aikataululla (ja stressilla) ja samaan näyttää olevan turvautuminen tälläkin kerralla. Olen katsellut aina välillä Livlyn mallistoja. Aika tyttömäisiähän ne ovat, mutta olen jäänyt harmittelemaan yhtä pupupaitaa, joka olis ollut täydellinen meidän pupufanille. Koot olivat jo loppuneet, kun sen löysin ja nyt toivon, että vielä tulisi vastaavanlainen paita mallistoon. Mukavaa viikonloppua!

Sofia, on October 18, 2017

Täti Ruskea, Livlyllä taitaa tosiaan olla vähän suppeampi valikoima pojille…

Tuplamamma, on October 6, 2017

Kiitos NYC:in vinkeistä! Näiden lisäksi aion kävellä pitkin Upper East Sidea ja vain nauttia tunnelmasta. Myös visiitti Aerin Southamptoniin on suunnitteilla.

Sofia, on October 18, 2017

Tuplamamma, ihanaa reissua!!! 😉

Leave a comment
name
email
url
message